Hülkenberg szeretné, ha Pérez a csapattársa maradna - F1VILÁG.HU

Hülkenberg szeretné, ha Pérez a csapattársa maradna

HIRDETÉS

A Force India versenyzője, Nico Hülkenber elárulta, szeretné, ha 2017-ben is Sergio Pérez lenne a csapattársa a Forma-1-ben.


A Force India versenyzője, Nico Hülkenber elárulta, szeretné, ha 2017-ben is Sergio Pérez lenne a csapattársa a Forma-1-ben.

A mexikói versenyzőnek a hírek szerint szerződése van a Force Indiával a következő szezonra, ám úgy tudni, kontraktusában van egy kilépési záradék, mely lehetővé teszi távozását, ha szponzorai helyet tudnak szerezni neki egy másik istállónál.

A Renault és a Williams pedig már tárgyalt is Pérezékkel, és a hírek szerint a francia csapat különösen szeretné megszerezni magának a 26 éves versenyzőt.

„Nem tudom, hol folytatja Checo. De remekül tudunk együtt dolgozni, keményen hajtjuk egymást, ami a csapat előnyére válik” – mondta Nico Hülkenberg, Pérez csapattársa.

„Szóval egy remek, versenyképes, ugyanakkor kemény környezet, de nagyon pozitív módon, úgyhogy nagyon szeretném, ha maradna.”

Hülkenberg egyébként biztosan marad a Force Indiánál, hiszen élő szerződése van az istállóval. Habár a 28 esztendős versenyzőt időről időre összefüggésbe hozzák más csapatokkal, egyelőre semmi nem igazolódott be a pletykákból.

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e élcsapathoz kerülni a középcsapatnak számító Force Indiától, a német így felelt: „Határozottan, de minden az időzítésről szól.”

„Jó helyen kell lenni jó időben, és ez eddig nem jött össze. Sokaknak rengeteget kell várni a megfelelő lehetőségre, úgyhogy nincs értelme feladni. Az F1-ben töltött éveim alatt megtanultam, hogy rengeteg ember döntésére kell hagyatkozni, és ezek a döntések vagy kedveznek neked, vagy nem.”

„Ami fontos számomra, hogy élvezem, amit csinálok, jól érzem magam. Imádom a versenyzést, szóval ebből a szempontból kényelmes helyzetben vagyok. Nagyon boldog ember vagyok.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!