Hülkenberg visszajelzéseivel segítené csapatát - F1VILÁG.HU

Hülkenberg visszajelzéseivel segítené csapatát

HIRDETÉS

Mindent megtesz azért, hogy segítse csapatát, a Force Indiát a 2011-es idényben a gárda teszt –és tartalékversenyzője, Nico Hülkenberg.


Mindent megtesz azért, hogy segítse csapatát, a Force Indiát a 2011-es idényben a gárda teszt –és tartalékversenyzője, Nico Hülkenberg.

A német pilóta sikeres bemutatkozó évét követően távozott a Williams csapatától, és 2011-re nem sikerült versenyzői ülést találnia. A Force India azonban tesztpilótának szerződtette, így a GP2-es sorozat korábbi bajnoka nem került ki a Forma-1 vérkeringéséből.

A csapat új versenygépének keddi prezentációján Hülkenberg elmondta, teljes mértékben feladatára koncentrál majd, és megpróbálja segíteni az indiai csapatot céljai elérésében.

„Nem fogok más sorozatban versenyezni. Kizárólag a Force Indiánál végzett munkámra összpontosítok” – mondta a fiatal tehetség.

„Segíteni szeretnék a csapatnak, amennyire csak tudok. A legjobb öt csapat között akarunk végezni 2011-ben és mindent megteszek, hogy asszisztáljak ehhez.”

Hülkenberg elmondta, célja természetesen az, hogy jövőre ismét aktív versenyzőként vállaljon szerepet a Forma-1-ben, és miután a nagydíjhétvégék pénteki edzésnapján vezetheti majd a Force India VJM04-es versenyautóját, úgy érzi, erre jó esélyei vannak.

„Személy szerint szeretném meggyőzni a csapatot, hogy 2012-ben ismét versenyezhessek. Szerencsére a csapat lehetőséget ad majd arra, hogy péntekenként vezessek az első szabadedzésen.”

„Bízom abban, hogy hasznos visszajelzéseket adhatok majd a versenyhétvégéken tavalyi tapasztalatimnak hála. Természetesen ott leszek mindenhol, és nyitva tartom a szemem, hogy segítsek a csapatnak és a versenyzőknek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!