Hülkenberget SMS-ben pattintotta le a Ferrari - F1VILÁG.HU

Hülkenberget SMS-ben pattintotta le a Ferrari

HIRDETÉS

SMS-ben vetett véget a Nico Hülkenberggel folytatott tárgyalásoknak a Ferrari Forma-1-es csapata – ezt állítja a német versenyző menedzsere, Werner Heinz.


SMS-ben vetett véget a Nico Hülkenberggel folytatott tárgyalásoknak a Ferrari Forma-1-es csapata – ezt állítja a német versenyző menedzsere, Werner Heinz.

A jelenleg a Sauber színeiben versenyző Hülkenberg jó eséllyel pályázott Felipe Massa helyére, a maranellói gárda azonban végül Kimi Räikkönent választotta, aki így jövőre visszatér egykori csapatához, és Fernando Alonso csapattársa lesz.

Hülkenberg menedzsere, Werner Heinz elárulta, csalódtak a Ferrariban, az olaszok csapatfőnöke, Stefano Domenicali ugyanis arra sem méltatta őket, hogy egy telefonhívást megejtsen a döntést követően.

„Két hónapnyi tárgyalás után legalább egy telefonhívást elvártam volna” – idézi a szakember szavait az Auto Motor und Sport című német szaklap.

Heinz kifejtette, két hónapon át öt ügyvéd dolgozott a ferraris szerződésen, melyről tulajdonképpen csak az elnök, Luca di Montezemolo aláírása hiányzott.

„A szerződések oda-vissza jártak, a végén pedig már csak alá kellett volna írni” – mondta Hülkenberg menedzsere, ezt már a Bild című napilapnak nyilatkozva.

„Domenicali kedden, 22 óra 50 perckor küldött nekünk egy SMS-t.”

Most, hogy Felipe Massa ülése már nem elérhető, Hülkenbergék a Lotusszal folytatják a tárgyalásokat.

„Most, hogy a Ferrari leigazolta Kimit, ismét a Lotusszal tárgyalunk. Úgy tűnik, készen állnak 2014-re.”

Hirdetés

A svájci Blick című lap értesülései szerint Hülkenberg B-terve, hogy jövőre visszatér egykori csapatához, a Force Indiához.

A Lotus csapatfőnöke, Eric Boullier elismerte, a német versenyző is jó eséllyel pályázik Räikkönen megüresedő helyére.

„Természetesen, mint ahogy minden elérhető versenyző” – mondta a szakember az RMC Sportnak.

„Felipe Massa szintén elérhető, szóval ő is rajta van a listán. Ezen versenyzők menedzserei már elkezdtek tárgyalni velünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!