Megosztás:

Így élte meg Räikkönen a kisfiúval történt találkozót

Räikkönen elmondta, őt is felvidította a kisfiúval történt találkozás.
Räikkönen elmondta, őt is felvidította a kisfiúval történt találkozás. © twitter

Kimi Räikkönen, a Ferrari versenyzője még a Spanyol Nagydíjon, kiesését követően személyesen lepte elkeseredett rajongóját – a finn elmondta, milyen érzés volt számára a találkozó.

Egyre több alkalommal látni a televízió képernyőjén vagy a közösségi médiában, hogy a csapatok, versenyzők fiatal szurkolóikkal találkoznak, hogy örömet szerezhessenek nekik.

Räikkönen számára a Spanyol Nagydíj hamar véget ért, miután az első kanyarban összeütközött Max Verstappennel. A tv-s közvetítésben egy ferraris szerelésben lévő kisfiút láthattunk, aki keservesen sírt kedvence kiesése miatt.

Később a Ferrari megkereste a gyermeket a nézőtéren, bevitték magukkal a paddockba, ahol a kisfiú találkozhatott Räikkönennel, ezzel pedig minden bizonnyal megvigasztalódott és egy életre szóló élményt kapott.

A finn pilóta a Magyar Nagydíjon elmondta, számára is boldog perceket okoznak az ilyen események, amikor egy kisgyereknek örömet szerezhet.

„Azért először az egy szomorú pillanat volt, az első része annyira nem szép emlék” – mosolygott Räikkönen. „De aztán a második fele már felvidított engem is, őt is és a családját is nagyon, úgyhogy remek volt.”

„Nem számíthatunk arra, hogy ez minden alkalommal megtörténik, de akkor minden a szerencsén múlt, azt hiszem. Nagyon jó érzés, amikor valakinek örömet szerezhetünk. Nehéz percek voltak azok, amikor kiestem, de aztán minden jóra fordult, és ez a lényeg.”

Valtteri Bottas is nemrég találkozott egy fiatal rajongójával, akit a Brit Nagydíjon láthattunk szurkolni – a Mercedes meglepte a kisfiút, aki később személyesen is beszélgethetett kis szurkolójával.

„Láttam egy képet erről a fiúról, sosem volt még ilyen szurkolóm: az arca, a haja kékre volt festve – csak örömet akartam neki szerezni” – mondta Bottas. „Kerekesszékben is ült. A csapatnak sikerült megtalálnia a szüleit, és ez nagyon király dolog volt. Sosem láttam még ilyen reakciót szurkolótól, szóval széppé tette a napom, hogy találkozhattam vele.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Nem sokkal 9 óra után pályára gurult a Renault 2017-es Forma-1-es autójával Robert Kubica.

Hozzászólások

( komment)