Verstappen vs. Ocon

Így nyilatkozott Räikkönen a hamarosan megjelenő könyvéről

Fotó: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönent, a Ferrari F1-es versenyzőjét az ősszel megjelenő könyvében kapcsolatban kérdezték az Olasz Nagydíj előtt.

Räikkönen az év elején tette nyilvánossá, hogy hamarosan megjelenik életrajzi könyve – a finn ennek a hírnek a publikálásakor készítette el Instagram fiókját is, azóta pedig a rajongói többet tudhatnak magánéletéről, mint korábban.

A könyv finn nyelven már megjelent, hamarosan pedig angol és magyar nyelven is elérhető lesz. A Racefans.net újságírója azonban már néhány részletet elolvasott a könyvből, és az Olasz Nagydíj sajtótájékoztatón feltette Räikkönennek a kérdést, hogy hogyan lehet, hogy egy olyan titokzatos versenyző, mint ő, ennyire nyíltan beszél a magánéletéről és titkairól.

„Valószínűleg rossz fordítást olvastál” – válaszolt mosolyogva Räikkönen. „Mi van ezzel? Hogyan lenne titok, amikor ezeket átéltem, és borzasztóan sok sztorim volt, nagyon sok dologról. Nem tudom, miért gondolod, hogy ez akkora titok lenne. Én nem gondolnám…”

„Ez olyasvalami, amiről én döntöttem” – mondta a finn. „A könyv csak egy rövid sztori mostanáig, az én szempontomból nem egy nagy dolog. Ahogy mondtam, én ezeket átéltem, és most pedig a sztorik egy könyvben szerepelnek.”

„Valószínűleg a legtöbb dolgot már ismerik is az emberek, talán nem mindegyiket, de nem gondolnám, hogy ez az én szempontomból valami különleges dolog – minden bizonnyal csak nektek az.”

Ne maradj le az Olasz Nagydíj eseményeiről, az F1Világ a helyszínről közvetíti nektek a történéseket, kövess minket Facebookon is! 

 

Kapcsolódó cikkek

Lehullt a lepel Räikkönenék új autójáról!

Hétfőn reggel a barcelonai versenypálya bokszutcájában mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo Racing. A C38-as kódjelű versenyautóval idén Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi versenyezhet majd.

Ma lehull a lepel Räikkönen új F1-eséről

Az első barcelonai teszt reggelék mutatja be hivatalosan 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo. Az új géppel Kimi Räikkönen rögtön meg is kezdi a munkát.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek