Így taktikáznak a csapatok a gumikkal Hockenheimben - F1VILÁG.HU

Így taktikáznak a csapatok a gumikkal Hockenheimben

HIRDETÉS
Nyilvánosságra hozta a Forma-1-es csapatok gumiválasztásait a jövő hétvégi Német Nagydíjra a Pirelli.
GP GRAN BRETAGNA F1/2019 - DOMENICA 14/07/2019 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

A száguldó cirkusz mezőnye a C2-es, C3-as és C4-es elnevezésű abroncsokat használhatja majd Hockenheimben, és természetesen ezúttal is a leglágyabb keverékből választottak maguknak a legtöbbet a csapatok.

A Mercedes versenyzői 8, a Ferrari pilótái pedig 9 garnitúrát kapnak majd a piros jelölésű gumikból, melyekből a legtöbbet a Renault és a Toro Rosso párosa kap majd, 10-10 szettet.

A másik két gumikeverék felhasználását tekintve a Mercedesnél és a Ferrarinál még csapaton belül is megoszlanak a taktikák: míg Lewis Hamilton és Sebastian Vettel a legkeményebb keverékből 1 garnitúrát használhat, addig Valtteri Bottas és Charles Leclerc ebből a vegyületből 2 szettet kap, ők értelemszerűen a közepes keverékből használhatnak eggyel kevesebbet.

A csapatok gumiválasztásai a Német Nagydíjra:

Forrás: Pirelli

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!