Ingyenes jegyek a helyszínen a WSR családi versenyhétvégéjére - F1VILÁG.HU

Ingyenes jegyek a helyszínen a WSR családi versenyhétvégéjére

HIRDETÉS

Nem kizárólag a Renault márkakereskedésekben, hanem a helyszínen is elérhetők a World Series by Renault családi autóverseny-hétvégéjére az ingyenes belépőjegyek. A programra a Volánbusz is elindítja kedvezményes járatait az Árpád hídtól.

Nem kizárólag a Renault márkakereskedésekben, hanem a helyszínen is elérhetők a World Series by Renault családi autóverseny-hétvégéjére az ingyenes belépőjegyek. A programra a Volánbusz is elindítja kedvezményes járatait az Árpád hídtól.

Visszaszámlálás indul! Pole-ban a Renault adrenalin-bomba. A World Series by Renault elnevezés mára már a magyar közönség előtt is ismerősen csengő, pedig a java csak most következik…

Azok számára, akik idáig esetleg hezitáltak a részvételt illetően, nemcsak a Renault márkakereskedésekben, hanem a helyszínen is biztosítunk ingyenes belépőjegyeket. A nem autóval érkezők (akiket ingyenes parkolók várnak) odajutásához pedig a Volánbusz nyújt segítséget, hiszen 50 százalékos menettérti kedvezményt biztosít mindazok számára, akik különjáratukat választják.

Közel a tűzhöz

A WSR családi-és versenyhétvégét (2007. július 14-15.) számos pozitív jelzővel illettük már, de pár nap múlva a valóságban is megtapasztalhatják a Hungaroringre látogatók, mit is jelent valójában a “WSR-ben mindaz szabad, ami a Forma–1-ben csak kevesek kiváltsága” szlogen.

A nemzetközi versenysorozat programjainak gerincét alapvetően a látványos és izgalmas futamok jelentik, amelyek alkalmával a külsőre és gyorsaságra a Forma–1-hez nagyon hasonló, együléses autók vívnak test-test elleni csatákat. Azonban a lényeges különbség abban mutatkozik meg, hogy a WSR eseményein mindenki a kedvére való helyről nézheti az aszfalton zajló parádés programokat, illetve a menet közben kedvenccé vált versenyzőknek, futamgyőzteseknek ki-ki szabadon gratulálhat, ha a boxutcába vagy a paddockba támad kedve ellátogatni, hiszen a WSR-ben nem hogy szabad mindez, majdhogynem kötelező is! A helyszínen kérdőívet kitöltők között egy-egy élménykör kerül kisorsolásra. Így valóban testközelből élhetik át a száguldás szerelmesei az autóversenyzés csodáját.

A WSR nagytestvéreként a Forma–1 sem hiányozhat az eseményről. Baumgartner Zsolt a hétvégén több alkalommal is bemutatót tart majd a Renault F1-es autójával, így azt a leírhatatlan érzést – amikor dübörögve, fülsiketítő módon, 300-as tempóval elhúz a versenyautó –, amelyet a kamerák nem képesek közvetíteni, most élőben megtapasztalhatják a látogatók.

A mogyoródi versenyhétvége külön érdekessége, hogy a Renault napra pontosan, július 14-én ünnepli a motorsportban való debütálásának 30. születésnapját.

Programok minden pillanatban

A World Series Formula 3.5, az Eurocup Formula Renault 2.0 és az Eurocup Mégane Trophy, valamint a magyar Shell V-Power Racing Clio kupa lenyűgöző futamai mellett számos színes program várja a látogatókat. Akik az aszfalt programjaihoz ragaszkodnak, őket a Renault történelmi versenyautói, valamint veterán gyöngyszemei várják. A bátrabbak a gokartpályán – kicsiben – ki is próbálhatják azokat a praktikákat, amelyeket a WSR versenyzőitől tanulhatnak el, a vezetéstechnikai pályán pedig extrém helyzetekkel szembesülve tehetik próbára vezetői képességüket és készségüket. Aki pedig a közönség elismerésére pályázik, benevezhet a kerékcsere-versenyre! Ha valaki a gőzölgő aszfalt helyett inkább az árnyas sátrakat választja, az a Forma–1-es szimulátorokon is tesztelheti tudását.

Hirdetés

A Renault biztonsági sátorban megismerhetik a biztonsági berendezések működését, minden órában biztonságtechnikai, és légzsák bemutatót tartunk.

A “földi” lóerők mellett igazi csemegének ígérkezik Tóth Ferenc, vitorlázó- és műrepülő világbajnok káprázatos akrobatikai bemutatója. Ha az égig nem is, de a magasba biztonságban eljuthatnak azok, akik a mászófal tetejéről szeretnék e légi látványosságot megtekinteni.

Az alkotás örömét a gyermekekkel is szeretné megismertetni a Renault a WSR hétvégéjén, így a Folt-Kép Paca műhelyben kézműves foglalkozások, a Minimax-sarokban minicirkusz, kőkorszaki rally verseny és számos érdekes fejtörő várja az érdeklődőket. A kicsik biztonságos tájékozódását és közlekedését Zebra Zénó – a Zebra Magazin házigazdája segíti majd, Zebra Zénó játékos kérdőívvel is értékes ajándékokat lehet nyerni. A felnőttek biztonságáról többek között a Vöröskereszt munkatársai gondoskodnak, akik számos, ingyenes szűrővizsgálattal és életvezetési tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága támogatása révén pedig a nagyérdemű megismerkedhet a fémvázas ütközési, valamint a borító-mentő szimulátorral, melyek egyfelől segítenek a pánikveszély leküzdésében, másfelől a gyakorlati tanácsokkal és tréninggel a valóságban, esetlegesen bekövetkező balesetek biztonságos túlélésében.

A WSR hétvégéjén megismerhetik a Renault teljes modellválasztékát, a legkisebbtől a kishaszonjárművekig, sőt néhány igazi csemegét is láthatnak, mint a Clio R3 vagy a Clio és Mégane F1 Team szériái. A helyszínen egyedi, kivételes vásárlási feltétekkel is várjuk az érdeklődőket!

A mozgalmas és izgalmas napok zenei aláfestéséről és fergeteges hangulatáról napközben a 100 Folk Celsius, valamint az Irigy Hónaljmirigy-show gondoskodik, este pedig Szabó Eszter és Kontor Tamás lép fel, majd őket követi Rúzsa Magdi koncertje. Az estét pedig tűzijátékkal koronázzuk meg!

További információ : www.worldseriesbyrenault.hu

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!