Ismét motort cseréltek Albon autójában

SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 28: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Scuderia Toro Rosso STR14 Honda on track during practice for the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 28, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZSNDTQ992111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Fotó: Toro Rosso
Két napon belül már a második új Honda-motort szerelik be Alexander Albon versenyautójába Spielbergben – a Toro Rosso versenyzője a mezőny végéről vág majd neki a vasárnapi versenynek.

A thai versenyző autójába a pénteki edzésnapra szerelték be a Honda harmadik specifikációjú erőforrását, ennek keretében új belső égésű motort, új turbót, MGU-H-t és MGU-K-t kapott.

A csapat aztán szombaton megerősítette, Albon versenygépébe mindegyik fent említett egységből beszerelnek egy még újabbat, illetve egy vadonatúj vezérlőelektronikát is.

A pénteken használt belső égésű motort és kinetikus energia-visszanyerő rendszert Albon nem használhatja majd újra, a turbó, az MGU-H viszont a későbbiekben ismét beépítésre kerülhet az idény során.

Úgy tudni, a komponenscsere tervezett volt a Toro Rosso, illetve a Honda részéről, azt szerették volna ugyanis elérni, hogy a turbóból és a hőenergia-visszanyerő rendszerből egy-egy extra elem álljon rendelkezésre az évad során.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!