Verstappen vs. Ocon

James Key a Ferrarihoz kerülhet

A La Gazzetta dello Sport, illetve a Bild értesülései szerint a Forma-1 egyik legpatinásabb alakulata, a Ferrari kivetette hálóját a Force India, valamint a Sauber korábbi technikai igazgatójára, James Key-re.


A La Gazzetta dello Sport, illetve a Bild értesülései szerint a Forma-1 egyik legpatinásabb alakulata, a Ferrari kivetette hálóját a Force India, valamint a Sauber korábbi technikai igazgatójára, James Key-re.

A szakember az idei szezont megelőzően távozott a Saubertől, előtte pedig a Force India technikai igazgatójaként tevékenykedett.

Olasz, valamint német sajtóhírek szerint a Ferrari erősíteni szeretne mérnöki gárdáján, így nem kizárt, hogy Key hamarosan csatlakozik a maranellóiakhoz. A csapat előnyére válna, hogy a szakember már jól ismeri a Ferrarit, hiszen a Saubernél volt lehetősége megismerni az olaszokat, miután a hinwili gárda jó ideje a Scuderia erőforrásait és váltóműveit használja.

A hírt azonban nem erősítette meg a Ferrari sajtófőnöke, Luca Colajanni, aki arra a kérdésre, hogy pontosan mi is igaz a Key szerződtetésével kapcsolatos pletykákból, röviden ennyit mondott: „Semmi.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek