Japánban tovább folytatja a teszteket a Mercedes

A hétvégi Japán Nagydíjon tovább folytatja új fejlesztési csomagjának optimalizálását a Mercedes Forma-1-es csapata.


A hétvégi Japán Nagydíjon tovább folytatja új fejlesztési csomagjának optimalizálását a Mercedes Forma-1-es csapata.

A Szingapúri Nagydíjon a brackley-i gárda már több újítást, köztük Coanda-hatású kipufogóját is pályára vitte.

A csapatnál abban bíznak, Suzukában sikerül további előrelépéseket tenniük.

Ross Brawn csapatfőnök elmondta, izgatottan várják már a hétvégét, és biztos abban, hogy izgalmas küzdelmet láthatunk majd.

„A suzukai egy fantasztikus versenypálya, népszerű a versenyzők körében is nagy kihívást jelentő vonalvezetése miatt” – mondta Brawn.

„Az évek során számos izgalmas és döntő versenyt láthattunk már. Mi csapatként szeretnénk, ha tovább folytathatnánk a munkát az új fejlesztésekkel, hogy optimalizálni tudjuk azokat. Keményen fogunk dolgozni azért, hogy jó hétvégét zárjunk.”

A Mercedes versenyzője, Nico Rosberg ötödikként ért célba a legutóbbi versenyen, Szingapúrban, így abban bízik, a következő versenyeken is jó eredményeket érhet majd el.

„Hosszú idő után a legjobb eredményemet értem el Szingapúrban nemrégiben, és remélem, hogy ezzel el is indul egy jó sorozat” – fogalmazott a német.

„Úgyhogy alig várom már, hogy ott legyünk Japában, és hogy folytassuk a munkát, hogy a legtöbbet hozzuk ki új aerodinamikai csomagunkból, illetve fejlesztéseinkből. A suzukai egy népszerű pálya a versenyzők számára érdekes kanyarkombinációi és egyedülálló vonalvezetése miatt.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!