Játék! Nyerje meg tőlünk az Autósport és Formula Magazin legújabb könyveit! - F1VILÁG.HU

Játék! Nyerje meg tőlünk az Autósport és Formula Magazin legújabb könyveit!

HIRDETÉS

Két kötet kívánkozik a motorsport-rajongók polcára: a Száguldás és cirkusz a Forma-1 eseményeit, az Autósport évkönyv a teljes versenyvilág idei történéseit foglalja össze.


Két kötet kívánkozik a motorsport-rajongók polcára: a Száguldás és cirkusz a Forma-1 eseményeit, az Autósport évkönyv a teljes versenyvilág idei történéseit foglalja össze.

Az autósport szerelmeseinek jobb karácsonyi meglepetést ki sem lehetne találni ennél a könyvcsomagnál: a két kötet ára együtt pedig csupán 7990 Ft!

Sőt, az F1Világ.hu segítségével most mindkét kötetet megnyerheti! Ehhez nem kell mást tennie, mint ide kattintva regisztrálni oldalunkra, és helyesen válaszolni az alábbi kérdésre. A helyes választ beküldők között a Száguldás és cirkusz 2016-2017, valamint az Autósport évkönyv 2016 egy-egy kötetét sorsoljuk ki, a Túraautó-világbajnokságon (WTCC) versenyző Michelisz Norbert aláírásával!

A JÁTÉK LEZÁRULT!

A válaszok beküldési határideje: 2016. december 15., 12:00
A nyertes felhasználónevét 2016. december 15-én, 18:00-kor az F1Világ.hu Facebook-oldalán tesszük közzé!

Kövesse az F1Világot a Facebookon is:

f1vilag

KÖNYVAJÁNLÓ

Hirdetés

Száguldás és cirkusz 2016-2017

A Forma-1-ben annyi érdekesség történt 2016-ban, hogy felidézni is nehéz: Nico Rosberg és Lewis Hamilton ütközésekkel tarkított harca a bajnoki címért, a Ferrari és Vettel nem várt küszködése, a Red Bull feltámadása és hirtelen versenyzőcseréje, Max Verstappen berobbanása az élmezőnybe, a Renault csalódást keltő visszatérése, Button és Massa búcsúja – és még éppen csak elkezdtük a leltárt.

1

A Száguldás és cirkusz bemutatja a mögöttünk és az előttünk álló szezon csapatait és pilótáit, és beavat a 2017-es szabályváltozások bonyolult világába. Az Autósport és Formula Magazin, valamint Formula.hu szerzőinek évről évre megjelenő könyve minden rajongónak segít kiigazodni a tengernyi esemény között, felidézi a legizgalmasabb pillanatokat, megmutatja a legszebb fotókat, ráadásként pedig Dávid Sándor legérdekesebb F1-es témájú jegyzeteiből is közöl egy csokorral.

Autósport évkönyv 2016

Az autósport rendkívül összetett világ: különféle szakágak sokasága, versenysorozatok tömkelege gondoskodik arról, hogy rajongói hétvégéről hétvégére találjanak maguknak elfoglaltságot, legyen szó egy párkörös WTCC-s összecsapásról, egy hatórás hosszútávú versenyről Silverstone-ban, vagy egy háromnapos rali-világbajnoki fordulóról Ausztráliában. A Száguldás és cirkusz sorozat évek óta összefoglalja a Forma-1-es szezon eseményeit, de hiányérzetük lehetett azoknak, akik nemcsak az autósport csúcsának tartott szériára, hanem a többi versenysorozatra is kíváncsiak.

2

A nemzetközi bajnokságok és szupersztárjaik mellett helyet kap a kiadványban a színes magyar motorsportvilág összes fontos erőpróbája és a főszereplők sem hiányoznak az oldalakról. Az első ízben tavaly megjelent Autósport évkönyvből a korábbi sikerre való tekintettel a világ és hazánk legjobb pilótáit bemutató toplisták sem hiányoznak.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!