Megosztás:

Játssz velünk! Kommentelj, és nyerj!

Novemberben jelent meg Brock Yates titkokat feltáró könyve.
Novemberben jelent meg Brock Yates titkokat feltáró könyve. © Athenaeum Kiadó

Ferrari-rajongó vagy? Vagy ismersz valakit, aki örülne egy Enzo Ferrariról szóló könyvnek? Ha valamelyik kérdésre igen a válasz, akkor érdemes velünk játszanod!

Hallottad már, hogy megjelent az első Enzo Ferrariról szóló könyv, amelyből mindent megtudhatsz a Forma-1 legendás alakjáról? Jó hírünk van! Ha velünk játszol, karácsonyra már Nálad lehet a könyv!

„Népszerűség és ismertség terén a pápával vetekedett” – áll a könyvben, amely féltett titkokat is felfed Enzo Ferrariról.

Zsarnok? Zseni? Vagy csak zseniális üzletember? Végre kezünkben tarthatjuk az első minden részletre kiterjedő és valóban alapos kutatómunka nyomán készült életrajzot a 20. század egyik legbefolyásosabb, legtitokzatosabb szereplőjéről – Enzo Ferrariról.

Brock Yates bebocsátást nyert Ferrari legbelső köreibe, és mindent felfed előttünk: törvénytelen fiával ápolt furcsa kapcsolatától egészen a briliáns marketingfogásokig, melyek világszerte híressé tették a nevét. Ez a fordulatos, élvezetes, botrányos és informatív olvasmány minden tekintetben felér figyelemre méltó alanyához, Enzo Ferrarihoz.

A kötet alapján készülő film Michael Mann rendezésében Hugh Jackman és Noomi Rapace főszereplésével 2019-től látható a mozikban.

Facebookon indítottuk útjára nyereményjátékunkat, amely során a szerencsés nyertes egy „Enzo Ferrari - A birodalom, és ami mögötte van” című könyvet kap ajándékba. A részvételhez nem kell mást tenni, mint Facebookon, a bejegyzés alatt kommentben leírni, szerinted melyik volt a Ferrari legszebb győzelme a Forma-1-ben!

A játék időtartama: 2017. november 22. – 2017. november 26.

A kommentelők között 2017. november 27-én sorsolunk.

A Facebook nem vállal felelősséget a játékért, nem szponzorálja és nem adminisztrálja azt.

A játék Facebook posztja itt található.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Néhány, interneten keringő fotó tanúsága szerint egy franciaországi, lepukkant telepről került...

Hozzászólások

( komment)