Verstappen vs. Ocon

Jövő héten bejelenthetik Hamilton új szerződését

Fotó: Mercedes
Fotó: Mercedes

A legfrissebb hírek szerint a jövő hétvégi Francia Nagydíjon bejelentheti a Mercedes Forma-1-es csapata Lewis Hamilton új szerződését.

A brit világbajnok jelenleg érvényes kontraktusa a 2018-as évad végén lejár, és bár szinte bizonyos, hogy közös utakon folytatják a Mercedesszel, mindezidáig még nem írták alá az új szerződést.

A pletykák szerint leginkább az anyagiakban nem sikerült még megegyezni, de felmerült az is, hogy Hamilton nem szeretné 3 évre elkötelezni magát.

Az Auto Motor und Sport úgy értesült, lassan pont kerülhet az ügy végére, az új kontraktust pedig jövő hétvégén, Le Castellet-ben, a Francia Nagydíj helyszínén be is jelenthetik.

„A jogászok ide-oda küldözgetik a dokumentumokat, ez pedig sok időt vesz igénybe. De nem is sietős a dolog” – mondta Niki Lauda, a Mercedes nem ügyvezető elnöke. „Ha az ember tudja, hogy házasságot akar kötni, az esküvő dátuma nem olyan lényeges.”

 

Kapcsolódó cikkek

Tovább tanulmányozza a Ferrari autóját a Mercedes

Tovább folytatja a Ferrari aerodinamikai koncepciójának feltérképezését és kiértékelését a Mercedes csapata, habár a német istálló magabiztos győzelmet szerzett az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Rosberg: Bottas világbajnok lehet idén

Nico Rosberg úgy gondolja, Valtteri Bottas világbajnok lehet idén, amennyiben mentálisan erős tud maradni a 2019-es F1-es szezon hátralévő részében is.

Friss hírek