Verstappen vs. Ocon

Jövőre már nem síelnek a hegyekben a ferrarisok

Nem rendezi meg többé hagyományossá vált évadnyitó médiarendezvényét, a Wrooomot a Ferrari Forma-1-es csapatának főszponzora.


Nem rendezi meg többé hagyományossá vált évadnyitó médiarendezvényét, a Wrooomot a Ferrari Forma-1-es csapatának főszponzora.

A Philip Morris már évek óta az olaszországi Madonna di Campiglióban tartotta szezonindító rendezvényét, ahol a Ferrari, valamint a MotoGP-ben szereplő Ducati csapatának tagjai is rendszerint megjelentek.

2014-től azonban a vállalat anyagi okokra hivatkozva már nem tartja meg a hagyományossá vált rendezvényt.

„A rendezvény költségei a továbbiakban már nem finanszírozhatók” – idézi a Philip Morris alelnökének, Maurizio Arrivabenének szavait a Corriere dello Sport.

 

Kapcsolódó cikkek

Megérkezett az új Ferrari, cél a bajnoki cím!

Ünnepélyes prezentáción mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari csapata. Az olasz istálló új versenygépével idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc száll majd harcba – reményeik szerint a világbajnoki címért.

Élő közvetítés a Ferrari autóbemutatójáról

Péntek délelőtt mutatja be 2019-es betontorpedóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az olasz istálló prezentációja 10:45 körül kezdődik, az F1VILÁG.HU-n pedig élőben közvetítjük!

Friss hírek