Jövőre sem lesz névadó szponzora a McLarennek - F1VILÁG.HU

Jövőre sem lesz névadó szponzora a McLarennek

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

2018-ban sem lesz névadó szponzora a McLaren Forma-1-es csapatának – ezt Zak Brown, az istálló ügyvezetője árulta el a minap.

Annak idején már a McLaren volt főnöke, Ron Dennis is úgy fogalmazott, a névadó támogatók ideje lejárt az F1-ben, és ezt a nézetet osztja az istálló mostani vezetője is, habár például a Red Bull az Aston Martinnal, a Sauber pedig az Alfa Romeóval lépett szövetségre.

„Kétlem, hogy lesz névadó szponzorunk” – mondta Zak Brown. „De lényeges partnereink lesznek.”

„Ha megnézzük az F1-et, senki sem igazán utal a csapat névadó szponzorára, úgyhogy kétlem, hogy olyan komoly értéke lenne. Mi McLaren vagyunk, nem pedig ABC McLaren.”

„Vannak lényeges brandek, de nem akarjuk eladni a nevünket, meg akarjuk tartani azt McLarenként.”

„A NASCAR-ban a versenyzők kiszállnak az autóból és azt mondják, ’szeretnék köszönetet mondani a Chandon Fordnak’. Ez az F1-ben nem így működik, úgyhogy meg akarjuk védeni a brandünket.”

„Aláírtunk néhány szponzorral, de nem tudom pontosan, mikor fogjuk bejelenteni ezeket. Még nem végeztünk, szóval minden támogatót szívesen látunk!”

„Nagyon izgatottak vagyunk, nagy a nyüzsgés az F1 körül, a TV-s nézettségek felfelé ívelnek, mint ahogy a helyszínre is többen látogatnak ki. Új tulajdonosok vannak, stratégiai jövőkép, szóval van lendület az F1 mögött.”

„És van lendület a McLaren mögött is. Itt van Fernando [Alonso] és Stoffel [Vandoorne], illetve Lando [Norris] is. Van egy új motorpartnerünk, szóval alapvetően úgy érezzük, hogy van szél a vitorlánkban.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!