Karthikeyan maradni akar a HRT-nél - F1VILÁG.HU

Karthikeyan maradni akar a HRT-nél

HIRDETÉS

A HRT versenyzője, Narain Kartheyan bízik abban, megtarthatja ülését a 2013-as évadra is a spanyol kiscsapatnál.


A HRT versenyzője, Narain Kartheyan bízik abban, megtarthatja ülését a 2013-as évadra is a spanyol kiscsapatnál.

Az indiai versenyzőt tavaly Tonio Liuzzi váltotta szezon közben, idén viszont újra lehetőséget kapott a sereghajtó alakulattól. A csapat az elmúlt egy esztendőben komoly változáson esett át – többek között áttette székhelyét Madridba –, így Karthikeyan reméli, eredményes jövő vár rájuk.

„A HRT nagyon sokat invesztált ebbe az egészbe” – idézi a versenyző szavait a Press Trust of India.

„Van egy megfelelő központunk, illetve egy gyárunk is. A következő szezonra megpróbáljuk kihasználni ezen létesítmények előnyeit. Szeretnék a HRT-nél maradni – ez a tervem, és eddig minden jónak tűnik.”

A HRT egyébként az idei évben két ifjú tehetségének, Dani Closnak és Ma Qing Huának is lehetőséget adott a versenyhétvégék szabadedzésein. Karthikeyan elismerte, ez sokszor megnehezítette a dolgát, emiatt pedig csapattársa, Pedro de la Rosa előnybe került vele szemben.

„Silverstone-tól kezdve balszerencsés voltam, hiszen péntekenként kihagytam az első szabadedzést, a második tréning pedig vizes pályán zajlott. Tehát úgy, hogy csupán egy órát körözök az autóval a szombati szabadedzésen, elég nagy kihívás harcba szállni egy olyan gyors srác ellen, mint ő.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!