Megosztás:

Kedden újra összeülnek a Forma-1-es csapatok

Még mindig nincs egyetértés a 2017-es szabályokról.
Még mindig nincs egyetértés a 2017-es szabályokról. © Williams F1

Kedden újabb egyeztetéseket folytatnak majd a 2017-es szabályokról a Forma-1 csapatai.

A száguldó cirkusz kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli már korábban összehívott egy értekezletet holnapra, Milánóba, ahol a tervek szerint Bernie Ecclestone-nal, valamint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, Jean Todttal egyeztet majd.

A meetingen azonban további tárgyalásokat folytatnak majd a csapatokkal is a 2017-re tervezett új regulákkal kapcsolatban. A Motorsport.com című internetes lap azt írja, a Stratégiai Munkacsoportban érdekelt hat istálló képviselői ülnek majd össze Ecclestone-nal és Todttal.

Múlt pénteken a Technikai Munkacsoport tartott ülést, ezen azonban nem sikerült mindenben megállapodniuk a csapatoknak. Ahhoz, hogy a 2017-es szabályokat ratifikálhassák, legkésőbb március 1-ig egyhangú támogatásra van szükség a csapatok részéről.

A Motorsport.com azt írja, Ecclestone a további egyeztetések érdekében minden csapatfőnököt megkért arra, hogy csatlakozzon hozzájuk kedden, Milánóban.

Ecclestone azt reméli, sikerül egyezségre jutni, így a Stratégiai Munkacsoport február 23-i, formális ülésén már konkrétabb dolgokról egyeztethetnek.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Force India fejlesztőversenyzőjeként folytatja pályafutását a jövőben a mindössze a 16...

Hozzászólások

( komment)