Kehm: Philippe Streiff soha nem volt Schumi barátja - F1VILÁG.HU

Kehm: Philippe Streiff soha nem volt Schumi barátja

HIRDETÉS

Napra pontosan egy évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a Forma-1 legsikeresebb versenyzője, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.


Napra pontosan egy évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a Forma-1 legsikeresebb versenyzője, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.

A német versenyző egy olaszországi síparadicsomban esett el sportolás közben, minek következtében súlyos sérüléseket szenvedett, és hónapokig feküdt kómában.

Schumachert azóta hazaszállították svájci otthonába, ott folytatja rehabilitációját nyár óta, pontos állapotáról azonban a család és a menedzsment nem ad tájékoztatást.

Sabine Kehm, a versenyző menedzsere a minap egy interjúban elmondta, a 45 esztendős versenyző állapota tovább javult az elmúlt hónapokban.

„Sok időre van szükségünk. Hossz és kemény harc vár még rá” – idézi Kehm szavait a Reuters hírügynökség.

„Állapota folyamatosan javul a helyzet súlyosságának tükrében.”

A Le Parisien című francia lapnak adott interjút nemrég Philippe Streiff volt F1-es versenyző, aki a Schumacher családdal való szoros barátságára hivatkozva árult el részleteket a német világbajnok állapotáról.

Streiff azt állította, Schumacher még nem tud beszélni, mindazonáltal kezdi felismerni a hozzá közel állókat.

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere mindazonáltal leszögezte, Streiff egy szélhámos, egyáltalán nem áll kapcsolatban a családdal.

Hirdetés

„Nem tudom megerősíteni Philippe Streiff ezen kijelentéseit. Azt viszont bizton állíthatom, hogy nincs kapcsolatban [Gerard] Saillant professzorral, sem pedig Corinnával” – mondta a Sport Bildnek a menedzser.

„Semmiféle kapcsolatban nem áll a családdal. Streiff úr és Michael között soha nem is volt baráti kapcsolat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!