Kész szerződést hosszabbítani Bottasszal a Williams

Hamarosan szerződést hosszabbíthat jelenlegi csapatával, a Williamsszel Valtteri Bottas.


Hamarosan szerződést hosszabbíthat jelenlegi csapatával, a Williamsszel Valtteri Bottas.

A grove-i alakulat opcióval rendelkezik a finn szolgálataira a jövő év vonatkozásában, az idei, eddig rendkívül sikeres bajnoki évadot látva természetesen szeretné is megtartani versenyzőjét.

Habár a hírek szerint több istálló is érdeklődik Bottas szolgálatai iránt, az ifjú versenyző világossá tette, egyelőre a Williamsnél képzeli el a jövőjét.

„Személy szerint semmi okot nem látok arra, hogy körülnézzek máshol” – mondta a Williams pilótája.

„De még korai megmondani – jobb megvárni a megerősítést. Ha lesz mit mondanom, majd beszélünk róla.”

Bottas kifejtette, biztos benne, hogy a Williamsnél minden adott ahhoz, hogy tartani tudja idei remek formáját a folytatásban is.

„Tényleg úgy gondolom, hogy még sok van ebben a csapatban. Az irány helyes, és meggyőződésem, hogy még jobbá válhat ez a csapat annál, mint amit idén láttunk. Szóval ezért is bízom nagyon abban, hogy velem akarják folytatni.”

A finn kifejtette, egyelőre még a 2016-os évvel sem nagyon foglalkozik, amikor felszabadulhatnak ülések a nagycsapatoknál is.

„Kiváló emberek állnak mögöttem, akik gondolkodhatnak ezeken a dolgokon, szóval nekem nem kell ennyire előre terveznem. Csak a jelenre kell fókuszálnom, az idei évre. Ha pedig már tudjuk, merre tovább jövőre, elkezdhetünk dolgozni azon is. Aztán majd meglátjuk.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!