Kész szerződést hosszabbítani Bottasszal a Williams

Hamarosan szerződést hosszabbíthat jelenlegi csapatával, a Williamsszel Valtteri Bottas.


Hamarosan szerződést hosszabbíthat jelenlegi csapatával, a Williamsszel Valtteri Bottas.

A grove-i alakulat opcióval rendelkezik a finn szolgálataira a jövő év vonatkozásában, az idei, eddig rendkívül sikeres bajnoki évadot látva természetesen szeretné is megtartani versenyzőjét.

Habár a hírek szerint több istálló is érdeklődik Bottas szolgálatai iránt, az ifjú versenyző világossá tette, egyelőre a Williamsnél képzeli el a jövőjét.

„Személy szerint semmi okot nem látok arra, hogy körülnézzek máshol” – mondta a Williams pilótája.

„De még korai megmondani – jobb megvárni a megerősítést. Ha lesz mit mondanom, majd beszélünk róla.”

Bottas kifejtette, biztos benne, hogy a Williamsnél minden adott ahhoz, hogy tartani tudja idei remek formáját a folytatásban is.

„Tényleg úgy gondolom, hogy még sok van ebben a csapatban. Az irány helyes, és meggyőződésem, hogy még jobbá válhat ez a csapat annál, mint amit idén láttunk. Szóval ezért is bízom nagyon abban, hogy velem akarják folytatni.”

A finn kifejtette, egyelőre még a 2016-os évvel sem nagyon foglalkozik, amikor felszabadulhatnak ülések a nagycsapatoknál is.

„Kiváló emberek állnak mögöttem, akik gondolkodhatnak ezeken a dolgokon, szóval nekem nem kell ennyire előre terveznem. Csak a jelenre kell fókuszálnom, az idei évre. Ha pedig már tudjuk, merre tovább jövőre, elkezdhetünk dolgozni azon is. Aztán majd meglátjuk.”

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek