Készülj fel kedvezményesen a Magyar Nagydíjra a GPshop-nál!

Már csak pár nap és kezdődik a 2013-as Magyar Nagydíj – itt az ideje elgondolkodni, milyen öltözékben szurkolunk majd kedvenceinknek.


Már csak pár nap és kezdődik a 2013-as Magyar Nagydíj – itt az ideje elgondolkodni, milyen öltözékben szurkolunk majd kedvenceinknek.

E kérdés megválaszolásához érdemes felkeresni partnerünk, a GPshop weboldalát, ahol a korábbi évekhez hasonlóan, idén is a legszélesebb választékot találhatjuk az F1-es csapatok rajongói termékeiből. A Ferrari, a McLaren, a Mercedes GP, a Lotus, a Force India és a Toro Rosso 2013-as kollekciójának legjobb darabjai mellett, a kelet-európai régióban egyedüliként náluk kaphatók a Red Bull Racing idei termékei. A termékek legtöbbje a www.gpshop.hu webáruház mellett a Budakeszin található üzletben „élőben” is megtekinthető és megvásárolható.

Hogy juthatunk kedvezményekhez a GPshop-nál?

Már elindult és augusztus 4-ig tart a GPshop kuponakciója, melyben minden online vagy személyesen levásárolt 5.000 Ft után 500 Ft-os kedvezmény-kupont kapunk. A kedvezménykuponokat augusztus 5. és szeptember 15. között lehet majd levásárolni a GPshop üzletében és webáruházában. Erről az akcióról bővebb információ itt található: http://www.gpshop.hu/akciok.php

Ha pedig inkább %-os kedvezményt szeretnénk, akkor két lehetőségünk is van:

1. Ha van érvényes Forma1Club klubkártyánk, akkor azt a Budakeszi üzletben felmutatva már jár is a 10% kedvezmény.

2. Akár 20% kedvezményt is kaphatunk, ha ebben a melegben egy akciós Cappy Ice Fruit üdítővel frissítjük magunkat, a kupakban levő kódot pedig a Cappy Ice Fruit oldalán GPshop kuponra váltjuk be. Részletek és további információk itt: http://www.gpshop.hu/akciok.php Figyelem! Ez az akció csak július 21-ig tart!

Nyereményjáték nem lesz?

De igen!
Júlus 17. és 21. között keresd fel a GPshop Facebook oldalát, töltsd fel a “Felejthetetlen F1 pillanatok” játékba a számodra legszebb, legszomorúbb stb, szóval legemlékezetesebb Forma-1-es pillanatot megörökítő fotódat, gyűjts rá lájkokat, hogy a tiéd lehessen a 3 darab 20.000,-Ft értékű GPshop utalvány egyike! Az utalványokat július 22-én kapják meg a nyertesek, így még a Magyar Nagydíj előtt le lehet azokat vásárolni.

Sőt!
Ha elmész július 25-én a boxutca-látogatásra, keresd a GPshop csinos hostesseit a kapuk környékén, ott újabb meglepetések várnak majd rád!

További információ az aktuális akciókról a GPshop weboldalán, az Akciók menüpontban, illetve a GPshop Facebook oldalán olvasható.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!