Verstappen vs. Ocon

Kiderült, mikor kezd a McLarennél az új főnök

Fotó: Porsche
Május 1-jén lát munkához a McLaren Forma-1-es csapatánál a nemrég kinevezett új ügyvezető, Andreas Seidl.

A korábban a Porsche főnökeként tevékenykedő szakember szerződtetését még január elején jelentette be a patinás brit istálló – Seidl a McLaren F1-es csapatának ügyvezetőjeként tevékenykedik majd, kvázi ő felügyeli a versenycsapat működését.

A McLaren kedden sajtóközleményben jelentette be, a szakember hivatalosan május 1-jén kezdi majd meg a munkát a csapatnál.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Andreas május 1-jén csatlakozhat a csapathoz” – mondta a McLaren Racing ügyvezető-igazgatója, Zak Brown.

„Ez lehetőséget ad majd arra, hogy lendületesen folytassuk a felzárkózásunkat, és izgatottan várjuk már, hogy üdvözölhessük őt a McLarennél.”

 

Kapcsolódó cikkek

Riportfilm a McLaren autóbemutatójáról

A McLaren Forma-1-es csapata folytatta az autóbemutatók sorát csütörtökön: az MCL34-es kódjelű versenyautóról Wokingban hullt le a lepel. A prezentációról exkluzív riportfilmet mutatunk!

A McLaren is bemutatta 2019-es versenyautóját!

Wokingi központjában mutatta be 2019-es Forma-1-es betontorpedóját a McLaren – az elmúlt években küszködő istállónál azt remélik, végre sikerül a fejlődés útjára lépni.

Élő közvetítés: A McLaren autóbemutatója

Magyar idő szerint 13 órakor mutatja be 2019-es versenyautóját a McLaren Forma-1-es csapata. Az MCL34-es prezentációját élőben közvetítjük itt, az F1VILÁG.HU-n!

Ma érkezik a McLaren új versenyautója

A McLaren folytatja a Forma-1-es autóbemutatók sorát csütörtökön – a wokingi gárda lerántja a leplet MCL34-es kódjelű versenyautójáról.

Dohánygyártóval szövetkezik a McLaren F1-es csapata

Több évre szóló együttműködési megállapodást kötött a British American Tobacco nevű dohánygyártó vállalattal a McLaren Forma-1-es csapata. A cég korábban a BAR F1-es alakulatának tulajdonosa volt.

Friss hírek