Kihagyhatatlan akciók és minden eddiginél szélesebb választék a GPshopnál - F1VILÁG.HU

Kihagyhatatlan akciók és minden eddiginél szélesebb választék a GPshopnál

HIRDETÉS

Partnerünk, a GPshop a korábbi évekhez hasonlóan, idén ősszel is nagyszerű ajánlatokkal és sok-sok újdonsággal várja az autó- és motorsportok szerelmeseit.


Partnerünk, a GPshop a korábbi évekhez hasonlóan, idén ősszel is nagyszerű ajánlatokkal és sok-sok újdonsággal várja az autó- és motorsportok szerelmeseit.

A most futó, őszi akció keretében 10% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással rendelhetünk a Forma 1-es csapatok téli kollekcióiból kabátokat, pulóvereket, mellényeket. Az akcióban résztvevő termékeket a termékleírásban „Őszi akció” logóval jelölték.

Érdemes átböngészni a GPshop teljes kínálatát, mivel a téli termékeken kívül sokféle pólóra, sapkákra, női topokra, sőt gyerekeknek szóló termékekre, kiegészítőkre, ágyneműkre, törölközőkre, plédekre is jár a 10% kedvezmény és az ingyenes kiszállítás az őszi akció ideje alatt. Aki biztosra akar menni, már most gondoskodhat szerettei karácsonyi ajándékáról is.

Az akció visszavonásig tart, szóval érdemes sietni a böngészéssel és rendeléssel.
További információ az akcióról a http://www.gpshop.hu/akciok.php címen olvasható.

A termékek egy része a Budakeszin levő üzletben már most is elérhető, így ezekre természetesen személyes vásárlás esetén is jár a kedvezmény. A termékek elérhetőségéről és a várható szállításról a honlapon olvashattok bővebben.

További jó hírek a GPshop háza tájáról:


1. Új kedvezmények és online beválthatóság a Forma1Club klubtagoknak
2. Rendkívüli McLaren akció: 30-70% kedvezmény egész októberben
3. Minden eddiginél szélesebb MotoGP választék-bővülés, előrendelési akció 10% kedvezménnyel

1. Új kedvezmények és online beválthatóság a Forma1Club klubtagoknak

Az érvényes Forma1Club kártyával rendelkező tagok továbbra is 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a GPshop Budakeszin található üzletében, a teljes árú termékekből. Újdonság viszont, hogy az akciós árú termékekre az akciós árból extra 5% kedvezményt kapnak! Sőt, mindkét kedvezményt már online is érvényesíthetik, a www.gpshop.hu weboldalon, ahol a beváltás módjáról is bővebb információt olvashatunk.

Hirdetés

Tehát például a most futó őszi akcióban az alap kedvezmény 10% mellett a Forma1Club klubtagoknak +5%, tehát összesen 15% kedvezmény jár.

2. Rendkívüli McLaren akció: 30-70% kedvezmény egész októberben

E különleges akció keretében most minden korábbinál kedvezőbb áron vásárolhatóak meg egyes hivatalos McLaren termékek. A GPshop kínálatában a csapat szurkolói éppúgy találhatnak kedvükre való ruházatot és kiegészítőket, mint akinek Jenson Button a kedvence. Sőt, Lewis Hamilton rajongói is beszerezhetnek pár ereklyét verhetetlen árakon!

Az árakkal és kedvezményekkel tényleg nem viccel a GPshop: pólók, gyerekpólók és női topok 2.990 Ft-tól, sapkák 2.490 Ft-tól (gyereksapkák 1.990,-Ft), pulóverek 9.990 Ft-tól, kabát 55% kedvezménnyel 19.990 Ft-ért és kiegészítők 1.490 Ft-tól.
Ezek olyan megismételhetetlen árak, hogy bár még elég messze van, de érdemes a karácsonyra is gondolni és most beszerezni rokonainknak, barátainknak az ajándékokat.
Az akció október 27-ig tart, a termékeket várhatóan november elején fogják majd kiszállítani. Bővebb információ itt: http://www.gpshop.hu/akciok.php

3. Minden eddiginél szélesebb MotoGP választék-bővülés, előrendelési akció 10% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással

A következő csapatok/pilóták hivatalos rajongói termékei (sapkák, pólók, pulóverek és különféle kiegészítők) már előrendelhetőek 10% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással a GPshopnál:
– Ducati
– Repsol Honda
– Yamaha
– Jorge Lorenzo
– Valentino Rossi
– Marco Simoncelli
– Marc Márquez

Ha szeretnétek mindig időben értesülni a GPshop újdonságairól és akcióiról, iratkozzatok fel

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!