Kittka András a legjobb e-reporter - F1VILÁG.HU

Kittka András a legjobb e-reporter

HIRDETÉS

Büszkék lehetünk honfitársunkra, Kittka Andrásra, aki nemzetközi szinten is hatalmas dolgot vitt véghez a motorsportban. Bár nevét sokan nem ismerik, ő lett a Bridgestone által szervezett e-reporter verseny idei győztese.

Büszkék lehetünk honfitársunkra, Kittka Andrásra, aki nemzetközi szinten is hatalmas dolgot vitt véghez a motorsportban. Bár nevét sokan nem ismerik, ő lett a Bridgestone által szervezett e-reporter verseny idei győztese.

Már az hatalmas szó volt, hogy a huszonhárom éves magyar diák, Kittka András bejutott az első hatba (négy brit, egy máltai, és egy holland résztvevő mellett), ám arra senki nem számított, hogy ő lesz a végső győztes, és ő veheti át a “bajnoknak” járó elismerést a GP2-es széria szezonzáró futamának helyet adó spanyolországi Valenciában.

A Bridgestone által szervezett e-reporter elnevezésű megmérettetés fantasztikus lehetőséget adott minden feltörekvőben lévő fiatal újságíró számára, hogy kipróbálja magát a motorsportban, azon belül is a Forma-1 előszobájaként is emlegetett GP2-es géposztályban.

A győztes, Kittka András egy csúcstechnológiájú laptopot, egy interjúlehetőséget a GP2-es bajnokkal, és egy utazást kapott a Bridgestone-tól az idei évben mutatott remek munkájáért.

“El sem hiszem, hogy én nyertem meg a Bridgestone e-reporter versenyét. Fantasztikus lehetőség volt ez számomra, rengeteg tapasztalatot szereztem. Megtiszteltetés volt számomra, hogy Timo Glock mellett vehettem át az első helyért járó jutalmat a GP2-es díjkiosztó gálán” – mondta András.

“El sem tudom hinni, mennyi minden történt velem a Magyar Nagydíj óta, és hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy megnyertem az idei e-reporter versenyt. Boldog vagyok, hogy Valenciában találkozhattam a többi döntőssel, és együtt dolgozhattam velük a szezonzáró versenyen” – tette hozzá a magyar résztvevő.

Kép a cikkhez: Kittka András a legjobb e-reporter

A korábbi győztesek, és döntősök többsége jelenleg is a motorsportban dolgozik, és András is hasonlóakban reménykedik.

“Rengeteget tanultam a verseny alatt, és mindent megteszek annak érdekében, hogy újságíróként dolgozhassak a Forma-1-ben. Köszönetet szeretnék mondani a Bridgestone-nak, hogy lehetőséget adott számomra, hogy élesben is kipróbálhassam magam újságíróként. Aki a motorsportban szeretne dolgozni, mint újságíró, annak csak ajánlani tudom, hogy pályázzon, mert nem bánja meg” – tette hozzá András.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!