Kobayashi jó szereplést vár - F1VILÁG.HU

Kobayashi jó szereplést vár

HIRDETÉS

Magabiztosan, jó eredményben reménykedve várja a hétvégi Török Nagydíjat a Sauber istálló tehetsége, Kamui Kobayashi.


Magabiztosan, jó eredményben reménykedve várja a hétvégi Török Nagydíjat a Sauber istálló tehetsége, Kamui Kobayashi.

A japán versenyző a gárda hivatalos weboldalának nyilatkozva nemrégiben elárulta, nagyon kedveli az isztambuli versenypályát, mely minden tekintetben nagy kihívást jelent – mérnököknek és versenyzőknek egyaránt.

“Az isztambuli egy izgalmas pálya és egyike a kedvenceimnek” – mondta Kobayashi.

“Tavaly elég jó teljesítményt nyújtottunk itt és megszereztük első pontjainkat, miután tizedikként értem célba. Nagy jutalom volt ez számunkra, és jó érzésekkel tölt el ez az emlék.”

Kobayasi hozzátette, a hírhedt 8-as kanyart különösen szereti, ám úgy érzi, a gumik ezen a hétvégén is jelentős szerepet játszanak majd a verseny alakulásában.

“Van néhány gyors kanyar, melyeket nagyon kedvelek és úgy érzem, versenyképesek lehetünk Törökországban. Viszont a kanyar, amit leginkább szeretek, az a tripla balos, azaz a 8-as forduló.”

“Ami a gumikezelést illeti: nehéz megjósolni, hogy alakul majd a helyzet. A tapadás ezen a helyszínen általában elég alacsony, ami azt jelenti, hogy az autók hajlamosak sokat csúszkálni. Úgy vélem, nagyon fontos lesz vigyázni – elsősorban az első – abroncsokra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!