Kobayashi köszönetet mondott az adakozó rajongóknak

Köszönetet mondott rajongóinak a Caterham Forma-1-es csapatának újonnan szerződtetett versenyzője, Kamui Kobayashi.


Köszönetet mondott rajongóinak a Caterham Forma-1-es csapatának újonnan szerződtetett versenyzője, Kamui Kobayashi.

A japán tehetség 2012-ben versenyzett utoljára a királykategóriában a Sauber színeiben, az évadot követően azonban anyagiak híján nem tudta megtartani ülését a svájci kiscsapatnál.

Kobayashi akkor rajongók segítségét is kérte, akik egy külön erre a célra létrehozott oldalon támogathatták adományaikkal az F1-es pilótát.

A 27 esztendős versenyző szerződtetését kedden jelentette be a Caterham, Kobayashi pedig köszönetet mondott az adakozó rajongóknak is.

„Szeretnék külön köszönetet mondani azoknak a rajongóknak, akik adományoztak a KAMUI SUPPORT program keretében” – mondta a Caterham pilótája.

„A tőlük kapott pénz, illetve a gesztusok extra erőt adtak nekem, és nagyon örülök annak, hogy az adományaik nemcsak engem segítettek, de most már a Caterham csapatát is segíteni fogják az évad során.”

A Toyota és a Sauber korábbi versenyzője kifejtette, bízik abban, hogy az új szabályoknak köszönhetően nagy előrelépést tehet a Caterham 2014-ben.

„Mindannyian reálisan látjuk az esélyeinket, és amíg nem teszteljük megfelelően az autót, addig korai megmondani, hogy hogy állunk más csapatokhoz képest. De bárhogy is lesz, előre kell lépnünk idén.”

„Számomra ez most egy új esély arra, hogy újrakezdjem egy új csapatnál. Viszont komoly lehetőség ez a csapatnak is, hiszen 2014-ben megmutathatjuk, mire vagyunk képesek azzal a szakembergárdával és infrastruktúrával, ami a rendelkezésünkre áll.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!