Koeman kettős szerepben Schumi ellen Budapesten

A rendező Careers Management Group tájékoztatása szerint a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzésen Erwin Koeman ül majd a magyar csapat kispadján játékos-edzőként, azaz az egykori Európa-bajnok labdarúgó is pályára lép a MAI Casco Futball Grand Prix-n az Üllői úti stadionban.

A rendező Careers Management Group tájékoztatása szerint a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzésen Erwin Koeman ül majd a magyar csapat kispadján játékos-edzőként, azaz az egykori Európa-bajnok labdarúgó is pályára lép a MAI Casco Futball Grand Prix-n az Üllői úti stadionban.

Mindez azt jelenti, hogy Erwin Koeman igazán rangos ellenfelekkel méretheti meg magát, hiszen a pályán a Forma-1 legendás alakja, Michael Schumacher vár majd rá, míg a kispadon a másik szövetségi kapitány a világhírű tenor, Placido Domingo lesz.

A Magyar labdarúgó Válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti csapat stábjából egy segítőre is számíthat, hiszen ott lesz a pályára lépők között Szekeres Tamás is, a Ferencváros és a Debrecen többszörös bajnok és kupagyőztes játékosa, aki jelenleg az MLSZ technikai igazgatója.

Erwin Koeman, a Hungarian All Stars játékos – edzője:
Egy pillanatig sem gondolkoztam a válaszon, amikor a szervezők felkértek erre a nemes feladatra. Ezen a meccsen nem az eredmény, hanem a szórakoztatás, a jó hangulat, és elsősorban a nemes cél, azaz a jótékonyság a legfontosabb. Hallottam, hogy a pilóták között van néhány nagyon ügyes játékos, azt hiszem nagy élmény lesz összecsapni Schumacherrel, Massával és a többiekkel, még ha ők fiatalabbak is nálam. Annak is örülök, hogy a meccs az Üllői úton lesz, hiszen a Ferencváros legendás stadionjáról sokat hallottam, de még nem jártam ott.

Kik szerepelnek majd a magyar All Star csapatban az irányítása alatt?

A válogatást rábíztam a szervezőkre, hiszen nekik ebben nagyobb rutinjuk van. Eddig két mérkőzésen már ültem a magyar válogatott kispadján, ez lesz a harmadik alkalom, igaz ezúttal egy nem mindennapi csapatom lesz. Jobbnak láttam, ha a meghívókat nem én kézbesítem, de természetesen a kezdőcsapat összeállítása az én feladatom. Ahogy hallom igazán jó játékosokkal gazdálkodhatok majd ezen a meccsen, és nagyon örülök annak is, hogy néhány magyar edző kollégámmal együtt lehetek majd a pályán.

Szekeres Tamás, az MLSZ technikai igazgatója:
Boldog vagyok, hogy ismét pályára léphetek majd az Üllői úton, ahol nagyon sok szép emléket gyűjtöttem pályafutásom alatt. Örülök annak, hogy a nézők vélhetően ismét telt házas meccset látnak majd, és szerintem remek nyári programnak ígérkezik a pilóták elleni összecsapás. A nemes célért is érdemes eljönni, és jegyet váltani, hiszen a bevétel jótékony célt szolgál, de a szórakozásnak sem lesz utolsó Michael Schumacher és társainak fellépése. Jó kondícióban vagyok, így bármilyen poszton és bármennyi időre vállalom a játékot, de azt majd Erwin Koeman dönti el, hogy hol számít rám.

A MAI Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják. Az már eldőlt, hogy a támogatandó alapítványok közül idén a rendezvénynek helyt adó Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Klinika alapítványa kapja majd a támogatás legnagyobb részét.

Rohamosan fogynak a 790 Ft-os jegyek

A mérkőzésre a jegyek elővételben kaphatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.tex.hu weboldalon. Az Üllői úti stadion korlátozott befogadóképessége miatt érdemes a jegyeket elővételben megváltani, mert elképzelhető, hogy az esemény napján már ki sem nyitnak a pénztárak. A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba, a legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek belépője csupán 300 forintba kerül.

A Careers Management Group a 2008-s évben újra megrendezi tehát a korábban két alkalommal is hatalmas közönségsikert aratott MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix-t, a Forma 1-es pilóták, illetve a csapatkapitány Michael Schumacher részvételével.

A Forma 1-es pilóták válogatottja július 30-án 19.30-kor az Üllői úton az Albert-stadionban lép pályára a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen, jótékonysági labdarúgó mérkőzésen.

A találkozót élőben közvetíti a Duna TV, amely jótékonysági árverést is tart a mérkőzés alatt.

A korábbi évekhez hasonlóan a teljes jegybevétel, és valamennyi kapcsolódó árverés jótékony célt szolgál.

Az idei mérkőzésre már visszajelezte érkezését a pilóták közül Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel, Ivan Capelli, és természetesen Baumgartner Zsolt is. A korábban más elfoglaltsága miatt távolmaradó Jarno Trulli részvételére is számítani lehet, de vele kapcsolatosan további megerősítésre van még szükség.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!