Komoly újításokkal érkezett Ausztriába a Williams

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,06.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, preview. Image shows Lance Stroll (CAN/ Williams). Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram - For editorial use only. Image is free of charge.

Egy igazán agresszív fejlesztési csomaggal versenyez a hétvégi Osztrák Nagydíjon a Williams Forma-1-es csapata.

A patinás brit istálló Lance Stroll révén a legutóbbi, bakui versenyen dobogót ünnepelhetett, ennek ellenére hátránya továbbra is 42 pont az összetettben a Force Indiával szemben, korábban ugyanis számos műszaki probléma hátráltatta versenyzőit.

A csapat természetesen igyekszik fejlődni – nemcsak a megbízhatóság, hanem a teljesítmény tekintetében is. Éppen ezért az Osztrák Nagydíjon jelentős fejlesztéseket vonultat fel.

Az istálló ifjú versenyzője, Lance Stroll reméli, az újításokkal valóban sikerül előrelépniük.

„Elméletben nyilván pozitív dolgokról beszélünk, de amint pályára gurulunk, meglátjuk, mi a helyzet” – mondta a kanadai.

„Remélhetőleg sikerül egy kiváló lépést tennünk a megfelelő irányba. Ez a célunk.”

Stroll persze pontosan tudja, az új csomaggal még nem fogják megváltani a világot, és nagyon nehéz lesz legyűrni a Force Indiát.

„Vélhetően ugyanúgy alakul majd a küzdelem, mint bárhol máshol – a Force Indiával csatázunk majd” – mondta.

„Néhány versenyen ők a jobbak, máskor mi. Nem hinném, hogy minden hétvégén a dobogót tűzhetjük ki célul. Tudjuk, hogy kicsit optimista elvárás lenne, ha azt várnánk, hogy a Red Bullokkal, a Ferrarikkal és a Mercedesekkel harcolhatunk, de hisszük, hogy értékes pontokat gyűjthetünk, ha jó munkát végzünk.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!