Kovalainen nem tudja, mi lesz jövőre - F1VILÁG.HU

Kovalainen nem tudja, mi lesz jövőre

HIRDETÉS

A Caterham versenyzője, Heikki Kovalainen továbbra sem tudja, hogy folytathatja-e a versenyzést a Forma-1-ben 2013-ban.


A Caterham versenyzője, Heikki Kovalainen továbbra sem tudja, hogy folytathatja-e a versenyzést a Forma-1-ben 2013-ban.

A hírek szerint a finn pilótát Giedo van der Garde válthatja a csapatnál, aki Charles Pic oldalán versenyezhet majd a jövő évben.

Miután kiscsapatról van szó, a Caterhamnek fontos, hogy versenyzőik megfelelő támogatói háttérrel rendelkezzenek – Kovalainennek viszont nincs ilyen, és könnyen elképzelhető, hogy ez lesz a veszte.

„Nem tudom még. Még látnom kell, mit tesz a Caterham, és majd ha látjuk ezt a döntést, akkor sokkal világosabbá válnak a dolgok. Szóval sehol sem vagyunk” – mondta Kovalainen, amikor jövőjéről faggatták.

„Nem sok mindent tehetek ezzel. Világossá tettem az álláspontomat, a csapatnak kell döntenie. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem, jó idényeket töltöttem el itt – ennél többet nem tudok tenni. Kár, ha így ér véget, de ez van.”

„Azt hiszem, a pénzen múlik az egész. Én nem tudok pénzt hozni, és még ha tudnék, akkor sem feltétlenül hoznék. Úgy gondolom, ha az ember ezt az utat választja, akkor egy világos tervének kell lennie, és nyilvánvaló eredményekre, különben semmi értelme.”

„Nem keresek aktívan támogatókat és pénzt, de a csapatok ezt megkövetelik. Nincs pénzük arra, hogy fizessenek a versenyzőknek, ilyen egyszerű.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!