Verstappen vs. Ocon

Kovalainen szerint büntetésre számíthat Maldonado

Vizsgálat alá helyezték a Kínai Nagydíj stewardjai Heikki Kovalainen és Pastor Maldonado időmérős incidensét, amikor a Williams pilótája feltartotta gyorskörén a finn versenyzőt.


Vizsgálat alá helyezték a Kínai Nagydíj stewardjai Heikki Kovalainen és Pastor Maldonado időmérős incidensét, amikor a Williams pilótája feltartotta gyorskörén a finn versenyzőt.

A caterhames a 19. rajtpozícióból vághat neki a szezon harmadik futamán, elmondása szerint azonban arra számít, hogy Maldonadót megbüntetik majd a versenybírók.

„Vizsgálják őt. Én voltam a jó, ő pedig a rosszfiú” – mondta Kovalainen.

„Ha jól hiszem, első mért körére készült, én pedig már gyorskörön voltam. A hátsó egyenesben elkezdett cikázni előttem, de már nagyon közel voltam hozzá, szóval nem igazán figyelt. A pálya utolsó kanyarjában már teljesen a fenekében voltam.”

Sok időt ugyan nem veszítettem, mert utána futhattam még egy gyorskört, de úgy gondolom, fizetni fog ezért a hibáért.”

 

Kapcsolódó cikkek

Maldonado: Visszatérhettem volna a Forma-1-be

Az egyszeres Forma-1-es futamgyőztes Pastor Maldonado elárulta, lehetősége lett volna arra, hogy 2017-ben is a királykategóriában versenyezzen, ő azonban nemet mondott az ajánlatra.

Maldonado Rosberg visszavonulásában bízott

A Forma-1-ben korábban 1 futamgyőzelmet szerző Pastro Maldonado azt remélte, Nico Rosberg visszavonulása esélyt adhat számára arra, hogy visszatérjen a királykategóriába.

Maldonado: IndyCar, Formula E, DTM?

Bár a Forma-1-be való visszatérés az elsődleges célja, Pastor Maldonado elismerte, van egy ’B-terve’ arra az esetre, ha 2017-ben mégsem talál magának helyet a királykategóriában.

Maldonado: Derült égből villámcsapás

Derült égből villámcsapásként érte a Renault-tól való menesztése Pastor Maldonadót – a venezuelai elárulta, néhány óra alatt változott meg drámaian a helyzete.

Friss hírek