Közlemény a családtól: Schumacher a legjobb kezekben van - F1VILÁG.HU

Közlemény a családtól: Schumacher a legjobb kezekben van

HIRDETÉS
Csütörtökön lesz 50 éves a Forma-1 történetének máig legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher. Születésnapja előtt családja közleményt adott ki, melyben újra megköszönték a rajongók támogatását.
Corinna Schumacher, Michael Schumacher

Csütörtökön lesz 50 éves a Forma-1 történetének máig legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher. Születésnapja előtt családja közleményt adott ki, melyben újra megköszönték a rajongók támogatását.

Schumacher 1969. január 3-án született Németországban, Forma-1-es pályafutása során pedig 91 futamgyőzelmet és 7 világbajnoki címet szerzett.

A legendás autóversenyző 5 éve szenvedett súlyos síbalesetet – állapotáról azóta nem sokat tudni.

Schumacher csütörtökön lesz 50 éves, ennek apropójából pedig volt csapata, a Ferrari, illetve természetesen a család is szeretne méltó módon tisztelegni.

A Ferrari maranellói múzeumában például egy új kiállítás is nyílik, január 3-án pedig egy okostelefonos applikáció is megjelenik majd, melynek segítségével a rajongók felidézhetik Schumacher legnagyobb sikereit.

Szerdán a család közleményt adott ki ennek részleteiről.

„Nagyon örülünk, hogy holnap együtt ünnepelhetjük veletek Michael 50. születésnapját, és nagyon hálásak vagyunk nektek ezért” – áll a család üzenetében.

„Afféle ajándékként a Keep Fighting alapítványt létrehozott egy virtuális múzeumot. Az ’Official Michael Schumacher App’ holnap jelenik majd meg, és újraélhetjk vele Michael sikereit. Ez az applikáció egy újabb mérföldkő azon törekvésünkben, hogy tisztelegjünk előtte, előttetek, a rajongói előtt, és megünnepeljük teljesítményét. Jó szórakozást kívánunk hozzá!”

„Michael büszke lehet arra, amit elért, mint ahogy mi is! Ezért is emlékezünk majd a sikereiről a Michael Scumacher Privát Kollekcióval Kölnben, és teszünk közzé emlékeket a közösségi médiában, és folytatjuk a karitatív munkát a Keep Fighting alapítvány révén. Szeretnénk emlékezni sikereire, meg akarjuk ünnepelni azokat, a rekordokat, és Michael jubileumát.”

Hirdetés

A család a kiadott közleményben hozzátette, hálásak a rajongóknak a rengeteg támogatásért, ugyanakkor továbbra is arra kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben Schumacher akaratát a magánéletével kapcsolatban.

„Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és emberileg mindent megteszünk azért, hogy segítsük őt.”

„Kérjük, értsétek meg, hogy Michael akaratát teljesítjük, és privát módon kezelünk egy ilyen érzéken témát, mint az egészsége, ahogy tettük azt mindig.”

„Ugyanakkor hálásak vagyunk a barátságotokért, és sok egészséget, illetve boldog új évet kívánunk nektek 2019-re.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!