Kubica: Annál ez is jobb, mintha otthon maradnék - F1VILÁG.HU

Kubica: Annál ez is jobb, mintha otthon maradnék

HIRDETÉS
Robert Kubica, a Williams F1-es versenyzője szerint akkor sincs esélyük egy jó eredményre az Azeri Nagydíjon, ha kaotikus lesz a vasárnapi futam.
Fotó: Williams

Kubica nem rejti véka alá véleményét a Williams idei gyenge szerepléséről, mindig őszintén mesél a csapat küszködéséről. A lengyel pilóta szerint hiába történhet meg bármi – az előző évek alapján tényleg bármi – a bakui versenyen, nekik akkor sem lesz esélyük egy jó eredményre

„Bakuban már láthattuk, hogy bármi lehetséges, de azt hiszem, mi nagyon messze vagyunk a mezőny végén ahhoz, hogy ezen gondolkodjunk.”

„Tavaly sokkal közelebb voltunk a többiekhez, mint idén, legalábbis az első három futamot tekintve. Szóval egyrészt igen, bármi megtörténhet itt, másrészt pedig az első három versenyen látottak alapján azt mondanám, hogy nagyon nehéz lenne, szinte lehetetlen.”

A kérdésre, az autó küszködése ellenére tudja-e élvezni azt, hogy visszatért a Forma-1-be, Kubica így felelt: 

„Természetesen jobb lenne, ha több pilótával tudnék versenyezni, és közelebb lennénk a mezőnyhöz, és harcolhatnánk. De még mindig jobb vezetni egy F1-es autót, mint a tv-ben nézni.” 

„Egyrészről jobb lenne, ha magasabb szinten teljesítenénk, de még így is lehet élvezni dolgokat, mert olyan helyzetekbe kerülök, olyan érzések vannak bennem, ami már évekkel ezelőtt nem történt meg velem.”

„Ezek jó érzést keltenek bennem, és ezek nem lennének, ha otthon maradnék” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kubica: Annál ez is jobb, mintha otthon maradnék
Verstappené a pole, Alonso a 3. helyről rajtol Kínában!
Alonso a vétkes, megbüntették a versenybírók
Hamilton: Norrisnak be kellett volna sorakoznia mögém
Sainz Alonsót kritizálja, Leclerc-től elnézést kér
Leclerc szerint Sainz átlépte a határt a sprintfutamon

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!