Kubica: Meglepődnék, ha nem versenyeznék jövőre - F1VILÁG.HU

Kubica: Meglepődnék, ha nem versenyeznék jövőre

HIRDETÉS
Robert Kubica, a Williams F1-es versenyzője elárulta, meglepődne, ha 2020-ban nem versenyezne sehol – a lehetséges opciókról azonban részleteket egyelőre nem árult el.
Robert Kubica (POL) Williams Racing.
Russian Grand Prix, Thursday 26th September 2019. Sochi Autodrom, Sochi, Russia.

Kubica nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy év végén elhagyja a Williams istállót, így 2020-tól nem versenyez majd a csapat színeiben – ezzel F1-es jövője is kérdésessé vált. 

Óriási szenzációnak számított Kubica idei visszatérése a Forma-1-be: a lengyel pilóta 2011-ben szenvedett súlyos ralibalesetet, azóta azon dolgozott, hogy újra a királykategóriában szerepelhessen. 

Ez idén sikerült neki, azonban a csapat és egyéni eredményei is elmaradtak a várttól, így összességében nem alakult túl jól a szezon számára. 

Kubica korábban elmondta, természetesen szeretne maradni a Forma-1-ben, de nem mindenáron. Nemrégiben olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a lengyel a DTM-ben próbálná ki magát – Kubia elmondta, semmiképp nem szeretne távol maradni a versenyzéstől, ám konkrétumokról egyelőre nem beszélt. 

„Meglepne, ha nem versenyeznék jövőre” – mondta a 34 éves versenyző a RaceFans.net-nek. „De valószínűleg sok múlik majd azon, hogy mik lesznek a lehetőségeim.”

„Természetesen beszélgetünk arról, hogy mit szeretnék csinálni, és hasonló dolgokról, de nincs értelme, mert végül csak abból kell választanom, amit letesznek elém az asztalra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!