Különleges fényezés: Ilyen lesz a Ferrari autója Melbourne-ben

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
A Ferrari Forma-1-es csapata kedden késő délután megmutatta, autói milyen fényezéssel állnak majd rajthoz a hétvégi Ausztrál Nagydíjon.

Az olasz istálló eredetileg a Philip Morris új kampánya, a Mission Winnow brandjét festette volna versenygépeire, ám Ausztráliában aggályok merültek fel azzal kapcsolatban, hogy ez eleget tesz-e a dohányreklámokra vonatkozó törvényeknek.

A Ferrari ezért úgy döntött, az említett márkanév nem kerül fel a versenygépekre, nemrég pedig kiderült az is, milyenek lesznek a Scuderia autói Melbourne-ben.

A Ferrari a Mission Winnow logói helyett a 90-es számot matricázza autóira, 90 éve alapították meg ugyanis a patinás olasz gyártót.

Ilyen lesz a Ferrari autója Melbourne-ben:

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

A Red Bull nem „gyanakszik” a Ferrari üzemanyagjára

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, nem igaz az, hogy „gyanakodva” tekint a Ferrari által használt üzemanyagra, ugyanakkor el kell ismerni, ez egy rendkívül fontos terület a fejlesztések szempontjából.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Friss hírek