Kvyat 2019-ben visszatérhet a Toro Rossóhoz

Fotó: Scuderia Toro Rosso
AUSTIN, TX - OCTOBER 19: Daniil Kvyat of Scuderia Toro Rosso and Russia during previews ahead of the United States Formula One Grand Prix at Circuit of The Americas on October 19, 2017 in Austin, Texas. (Photo by Peter Fox/Getty Images), USAGP2017

Nagy meglepetésre 2019-ben visszatérhet a Forma-1-be a Red Bull által 2017-ben kiebrudalt Daniil Kvyat. Az orosz a Toro Rossónál köthet ki ismét.

Kvyat idén a Ferrari fejlesztőversenyzőjeként dolgozik, miután tavaly, év közben megvált tőle a Red Bull.

Úgy tudni, a Belga Nagydíj hétvégéjén az olaszok csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene arról is egyeztetett Christian Hornerrel, a Red Bull csapatfőnökével, illetve Helmut Markóval, az energiaital-gyárosok tanácsadójával, hogy az orosz versenyzőnek esteleg jövőre ismét lehetőséget adnának a Toro Rossónál.

Kvyat 2014-ben kezdett el először versenyezni az olasz kiscsapat színeiben, majd 2016-ra és 2017-re visszakerült a Toro Rossóhoz, miután Daniel Ricciardo oldalán kapott lehetőséget a Red Bull Racingnél, teljesítményével azonban nem voltak elégedettek.

Kvyatot azért hívhatják vissza jövőre, mert a Red Bull igencsak híján van a juniorversenyzőknek.

A csapat jelenlegi versenyzője, Pierre Gasly jövőre már a Red Bull Racingnél bizonyíthat, Brendon Hartley sorsáról pedig még nem döntöttek.

A hírek szerint az is egy opció, hogy a Ferrari másik fejlesztőversenyzője, Antonio Giovinazzi csatlakozik a Toro Rossóhoz.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!