Kvyat: A Red Bull az elsődleges opció - F1VILÁG.HU

Kvyat: A Red Bull az elsődleges opció

HIRDETÉS

Daniil Kvyat az Amerikai Nagydíj helyszínén, Austinban elárulta, arra törekszik, hogy az idei szezont követően is a Red Bull családjában maradjon.


Daniil Kvyat az Amerikai Nagydíj helyszínén, Austinban elárulta, arra törekszik, hogy az idei szezont követően is a Red Bull családjában maradjon.

Az orosz versenyzőt a Spanyol Nagydíjat megelőzően küldték vissza a Red Bull Racingtől a Toro Rossóhoz, helyét pedig Max Verstappen vette át.

Kvyat sokat küszködött idén, és bár az elmúlt versenyeken javuló formát mutatott, jövője továbbra is bizonytalan.

A legfrissebb hírek szerint az ifjú versenyző jó eséllyel pályázik Nico Hülkenberg megüresedő helyére a Force Indiánál, ő azonban a minap azt mondta, a prioritás számára az, hogy a Red Bull kötelékében maradjon.

„Hogy őszinte legyek, vannak egyeztetések itt-ott. Emberek vagyunk, nem túl nehéz leülni valakivel és beszélni” – mondta az orosz.

„Egyeztetünk, megbeszélünk dolgokat, ez nem bűn. Ahogy mondtam, a prioritás a Red Bull. Az egész pályafutásomat ők egyengették. Egyrészt minden nagyon könnyű volt, mert mindig jól bántak velem. Most elérkezett egy olyan pont, amikor egy kicsit a levegőben lógunk, de továbbra is a Red Bull az első, akivel tárgyalunk.”

„És amint ez megtörtént, döntünk a jövőről.”

Kvyat hozzátette, ha a Red Bull úgy dönt, a továbbiakban nem tart igényt a szolgálataira, vannak más opciói is.

„Természetesen több érdekes lehetőség is van. Majd meglátjuk, még túl korai az efféle dolgokról beszélni. De hamarosan már lesz valami hírünk.”

Hirdetés

„Egy olyan helyet keresek, ahol meg fogom tudni mutatni, milyen jó vagyok. És a Toro Rosso egy fantasztikus csapat, olyanok vagyunk, mint egy család. Jól érzem magam itt, de minden azon múlik, mit mond a Red Bull. Ha nem, hát nem. Akkor máshová megyek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!