Verstappen vs. Ocon

Latifi lesz a Williams tartalékversenyzője

Fotó: Force India
Fotó: Force India
Nicholas Latifi lesz a Williams Forma-1-es csapatának tartalékversenyzője 2019-ben.

Nicholas Latifi lesz a Williams Forma-1-es csapatának tartalékversenyzője 2019-ben.

A kanadai versenyző több futamgyőzelmet is szerzett már az F1 előszobájának számító Forma-2-es sorozatban, munkájával pedig leginkább a Williams jövő évi, FW42-es kódjelű autójának fejlesztését segíti.

Emellett persze ott lesz a versenyhétvégéken is a csapattal, sőt, a szezon során 6 pénteki szabadedzésen is autóba ülhet, 2 idényközi, és 1 téli tesztnapon vezeti a csapat versenygépét.

Latifi idén a Force India tesztpilótája volt, és több szabadedzésen is együtt dolgozhatott a silverstone-i istállóval.

 

Kapcsolódó cikkek

Kubica: Nehéz pozitívumokat találni…

Robert Kubicának, a Williams F1-es pilótájának számos problémával kellett szembenéznie az Ausztrál Nagydíj nyitónapján – nem túl rózsás a helyzet a csapatnál.

Kubica: Ez már egy új Forma-1

Robert Kubica, a Williams versenyzője 8 év után tér vissza a Forma-1-be, és hosszú idő után először áll rajthoz a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Paddy Lowe elhagyta a Williamset?

Úgy tűnik, a Williams istálló technikai igazgatója, Paddy Lowe elhagyja az F1-es csapatot a keserű 2019-es szezonkezdetet követően – egyelőre csak annyit tudni, hogy „szabadságát tölti”.

Kubica visszajelzései után bizakodó a Williams

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe szerint Robert Kubica visszajelzései arra engednek következtetni, hogy a csapat „óriási előrelépéseket” tett Forma-1-es versenyautójával tavaly óta

Friss hírek