Lauda: Miért nem tudták normálisan letakarítani a pályát?

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,08.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows chairman of the advisory board Niki Lauda (Mercedes) and Valtteri Bottas (FIN/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.

Felemás érzésekkel nyilatkozott a vasárnapi Azeri Nagydíj után a Mercedes nem ügyvezető elnökeként tevékenykedő Niki Lauda.

Bár Lewis Hamilton drámai események sorozata után megnyerte a futamot, a Mercedes mégsem lehet teljesen elégedett, Valtteri Bottas ugyanis pár körrel a leintés előtt egy defekt miatt az élről esett ki.

Lauda a verseny után egy interjúban elárulta, nem érti, miért nem tudták normálisan letakarítani a pályát, amíg bent volt a biztonsági autó.

„Jó is meg nem is ez az eredmény. Miért nem takarították le rendesen a pályát? Rengeteg idejük volt rá. Bottas számára ez így katasztrófa” – mondta Lauda, aki persze örül Hamilton győzelmének.

„Lewisnak persze szuper eredmény. De rengeteg ideig bent volt a biztonsági autó, miért nem szedte fel senki a törmelékeket? Valtteri mindent tökéletesen csinált, könnyedén nyerhetett volna az újraindítás után.”

„Mindenesetre Lewis is remek munkát végzett, és hála az égnek megnyertük a versenyt. Ez persze könnyít egy kicsit a rajtunk lévő nyomáson.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!