Lauda újra légitársaságot irányít, de mi változik a Mercedesnél? - F1VILÁG.HU

Lauda újra légitársaságot irányít, de mi változik a Mercedesnél?

HIRDETÉS
Großer Preis der USA 2017, Sonntag – Steve Etherington, George Russel, Mercedes, Niki Lauda, Toto Wolff, hug USAGP2017

Újra légitársasága van Niki Laudának! Az osztrák versenyzőlegenda visszavette az irányítást a NIKI légitársaság felett. De vajon hogyan érinti ez a Mercedes F1-es csapatát?

A háromszoros Forma-1-es világbajnok néhány napja vette át az irányítást a 2003-ban alapított légitársaság felett, mely a továbbiakban LaudaMotion néven működik tovább.

Felmerül a kérdés, mindez hogyan érinti majd Lauda Mercedesnél betöltött szerepét, az ex-versenyző ugyanis nem ügyvezető elnökként tevékenykedik a német Forma-1-es istállónál.

„Semmi sem változik” – vágta rá Lauda. „Mint mindig, a továbbiakban is ott leszek minden versenyen, és ott leszek a Mercedes brackley-i gyárában is, ahányszor csak szükséges.”

Bár Laudának kétségkívül lesz tennivalója a légitársaságnál is, úgy tudni, bőven lesznek, akik a keze alá dolgoznak majd. Éppen ezért nem aggódik Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója sem.

„Niki tevékenysége soha nem is volt kérdés nálunk. Semmiféle problémát nem látok” – mondta az osztrák szakember.

Lauda egyébként egészen a tavalyi évig a német RTL televízió szakértőjeként is tevékenykedett, idén azonban már nem találkozhatnak vele a TV-nézők ezen minőségében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!