Lauda: Verstappen intelligenciájával gondok vannak…

Fotó: Red Bull Racing
BAHRAIN, BAHRAIN - APRIL 08: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with engineers on the grid before the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 8, 2018 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A korábbi háromszoros világbajnok Niki Lauda szerint intelligencia kérdése az, hogy Max Verstappen nem tanul a hibáiból.

A holland versenyző a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon 14 körrel a leintés előtt nekiment Sebastian Vettel Ferrarijának, ezzel pedig mindkettejük versenyét tönkretette.

A Mercedes nem ügyvezető igazgatójaként is tevékenykedő Lauda azt mondja, a Red Bull versenyzőjének egyszerűen nincs meg a kellő esze a fejlődéshez.

„Csak Maxet lehet okolni ezért. Úgy tűnik, semmi értelem nem társul ehhez a személyéhez… Az ember általában csak fejlődik a hibái után – de ő egyre kisebb lesz. Számomra ez intelligencia kérdése” – mondta Lauda.

A Sanghajban történtek után egyébként Vettel és Verstappen elbeszélgettek egymással, a holland pilóta pedig elismerte, nagyot hibázott.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!