Laudát újra kiengedték a kórházból

FORMULA 1 - GP of Austria 2015
SPIELBERG,AUSTRIA,21.JUN.15 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, legends parade. Image shows chairman of the advisory board Niki Lauda (Mercedes GP) in the 1984 McLaren MP 4/2 TAG Turbo. Photo: GEPA pictures/ Harald Steiner - For editorial use only. Image is free of charge.
Újra kiengedték a bécsi kórházból a korábbi Forma-1-es világbajnok Niki Laudát.

Újra kiengedték a bécsi kórházból a korábbi Forma-1-es világbajnok Niki Laudát.

Az osztrák ex-versenyző tavaly augusztusban tüdőátültetésen esett át, és bár év végén kiengedték a kórházból, nemrég influenzaszerű tünetek miatt ismét be kellett feküdnie.

Laudát a bécsi kórház intenzív osztályán ápolták, Walter Klepetko, a mellkasi osztály vezetője azonban az osztrák APA hírügynökségnek elárulta, a Mercedes nem ügyvezető elnökét ismét hazaengedték.

Az orvos hangsúlyozta, az influenzaszerű fertőzés nem veszélyeztette Lauda életét, és mesterséges lélegeztetésre sem volt szükség. Az intenzív osztályon való ellátásra csupán azért volt szükség, hogy legyengült immunrendszerét alaposabban ellenőrizni tudják.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Mercedes képviselőjeként Lauda ott lehet-e a 2019-es Forma-1-es szezon március 17-i idénynyitóján.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!