Laudát újra kiengedték a kórházból

FORMULA 1 - GP of Austria 2015
Újra kiengedték a bécsi kórházból a korábbi Forma-1-es világbajnok Niki Laudát.

Újra kiengedték a bécsi kórházból a korábbi Forma-1-es világbajnok Niki Laudát.

Az osztrák ex-versenyző tavaly augusztusban tüdőátültetésen esett át, és bár év végén kiengedték a kórházból, nemrég influenzaszerű tünetek miatt ismét be kellett feküdnie.

Laudát a bécsi kórház intenzív osztályán ápolták, Walter Klepetko, a mellkasi osztály vezetője azonban az osztrák APA hírügynökségnek elárulta, a Mercedes nem ügyvezető elnökét ismét hazaengedték.

Az orvos hangsúlyozta, az influenzaszerű fertőzés nem veszélyeztette Lauda életét, és mesterséges lélegeztetésre sem volt szükség. Az intenzív osztályon való ellátásra csupán azért volt szükség, hogy legyengült immunrendszerét alaposabban ellenőrizni tudják.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Mercedes képviselőjeként Lauda ott lehet-e a 2019-es Forma-1-es szezon március 17-i idénynyitóján.

 

Kapcsolódó cikkek

Bottas nagyon aggódott a dupla kerékcsere miatt

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas elárulta, nagyon aggódott amiatt, hogy csapatának sikerül-e hiba nélkül teljesítenie a vasárnapi Kínai Nagydíjra betervezett dupla kerékcserét.

Elszúrta idei autóját a Ferrari?

Nem megfelelő aerodinamikai koncepció mentén építette meg 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari, amit nagyon nehéz lesz orvosolni – ezt mondja a korábbi világbajnok, Nico Rosberg.

Friss hírek