Leclerc: A Red Bull erősebb, mint vártuk

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
A Ferrari Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Charles Leclerc nem számított arra, hogy a Red Bull ennyire erős lesz Sanghajban.

Max Verstappen már a melbourne-i évadnyitón is jobb volt a Ferrariknál, Bahreinben azonban a Red Bull nem tudott jó formát mutatni.

Az energiaital-gyárosok a Kínai Nagydíj pénteki edzésnapján újra jó formában köröztek, Verstappen pedig 221 ezredmásodperces lemaradással a 3. helyen zárt.

„Szerintem nagyon szoros lesz. A Mercedes és a Red Bull is igazán közel van, szóval érdekes harc lesz” – mondta Charles Leclerc, aki a forgalom miatt csak a 7. legjobb időt autózta ma.

„A Red Bull egyértelműen közelebb van, mint vártuk – ezt jó látni. Jó kis küzdelem lesz szerintem a három istálló között.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

A Red Bull nem „gyanakszik” a Ferrari üzemanyagjára

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, nem igaz az, hogy „gyanakodva” tekint a Ferrari által használt üzemanyagra, ugyanakkor el kell ismerni, ez egy rendkívül fontos terület a fejlesztések szempontjából.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Friss hírek