Leclerc nem akar elszállni a világbajnokok dicséreteitől - F1VILÁG.HU

Leclerc nem akar elszállni a világbajnokok dicséreteitől

HIRDETÉS
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Világbajnok versenyzők méltatták nemrég a Sauber újonc versenyzőjét, Charles Leclercet, az ifjú monacói azonban megpróbál továbbra is két lábbal a földön járni.

A Monacói Nagydíj hétvégéjén Lewis Hamilton és Sebastian Vettel is ódákat zengett az ifjú versenyzőről, aki az Azeri Nagydíjon a 6. helyen futott be, majd Spanyolországban is pontot szerzett.

Nemcsak ők, hanem a 2016-os év legjobbja, Nico Rosberg és Felipe Massa is dicsérte a monacóit, aki ugyan nagy örül a kedves szavaknak, igyekszik nem elszállni azoktól.

„Fantasztikus érzés” – mondta Leclerc a Motorsport.com kérdésére.

„Az, hogy ez a négy versenyző így beszélt rólam, ilyen pozitív dolgokat mondott, egyszerűen őrület. Mindig nagyon különleges ilyen pozitív dolgokat hallani.”

„Másfelől viszont megpróbálok nem odafigyelni ezekre túlzottan, inkább a munkámra összpontosítok. Hiszen még mindig rengeteg mindenben kell fejlődnöm.”

„Amikor nem ülök az autóban, hatalmas tisztelettel adózom feléjük, és megtiszteltetés ilyeneket hallani. Amikor pedig bent ülök az autóban és felveszem a sisakom, nem gondolkodom ilyeneken.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!