Leclerc reméli, sikerül tovább gyorsulni szombaton

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Fotó: Alfa Romeo Sauber

A 10. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Brit Nagydíj pénteki nyitónapját Charles Leclerc.

A Sauber versenyzője összesen 57 kört tett meg a két szabadedzés során, elmondása szerint pedig elégedett, hiszen a nap végére sikerült komoly fejlődést elérniük.

Leclerc azt mondja, reméli, az időmérőig tovább gyorsulhatnak.

„Igazán elégedett vagyok azzal, ahogy a pénteki napom alakult” – mondta a monacói tehetség.

„Jól éreztem magam az autóban, sikerült is előrelépnünk a két szabadedzés között. A pálya nagyszerű kihívásokat kínál, és igazán élvezem a vezetést itt, főleg a gyors kanyarokban.”

„Fel fogjuk használni a pénteken tanultakat, a célom pedig az, hogy szombaton tovább fejlődjünk.”

 

Kapcsolódó cikkek

Rosberg: Leclerc több időt érdemelt volna a csapatutasítás előtt

A Mercedesszel 2016-ban világbajnoki címet nyerő Nico Rosberg szerint az a csapatutasítás, amit a Ferrari alkalmazott a hétvégi Kínai Nagydíjon, igazán „kemény” volt Charles Leclerc szempontjából. Véleménye szerint a monacói több időt érdemelt volna.

Rosberg szerint helyesen döntött a Ferrari

A 2016-os év Forma-1-es világbajnoka, Nico Rosberg szerint a Ferrari csapata helyes döntést hozott azzal, hogy utasította Charles Leclercet a vasárnapi Kínai Nagydíjon, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt.

Leclerc megbeszélte a Ferrarival a történteket

Charles Leclerc leült csapatával, a Ferrarival, és megbeszélték az F1-es Kínai Nagydíj futamán alkalmazott csapatutasítást, amit a monacói már a futam során is megkérdőjelezett.

Szavazz! Mit gondolsz a Ferrari csapatutasításáról?

Vitás döntést hozott a Ferrari Forma-1-es csapata a vasárnapi Kínai Nagydíjon, amikor a verseny első szakaszában az elöl haladó Charles Leclercet arra utasították, engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt.

Friss hírek