Leclerc: Semmit nem bizonyítottam még Schumacherhez képest

Charles Leclerc Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még nem bizonyított eleget ahhoz, hogy Michael Schumacherhez hasonlítsák.

Nemrégiben az FIA elnöke és a Ferrari volt csapatfőnöke, Jean Todt nyilatkozott úgy, hogy Leclerc a jövőben az olasz istálló „vezérévé” válhat, hiszen megvan benne az, ami Schumacherben is. 

Ross Brawn hosszú évekig dolgozott Schumacherrel a csapat technikai igazgatójaként, és Leclerc monzai csatája után elmondta, a futam a hétszeres világbajnok küzdőszellemét juttatta eszébe

Leclerc elmondta, természetesen nagyon jól esik neki, amikor ilyeneket hall, de egyelőre nem érzi jogosnak ezeket az összehasonlításokat. 

„Mindig nagyon jó érzés, amikor ilyesmiket hallok” – mondta a monacói. „De még csak 21 éves vagyok, semmit nem bizonyítottam még ahhoz képest, amit Michael tett.”

„Szóval most még messze állok attól, hogy ilyen dolgokról beszéljük. Dolgozom a karrieremen, megpróbálom a lehető legjobbat kihozni a pályafutásomból. De nyilvánvalóan az, hogy hozzá hasonlítanak, és ilyen emberekhez, az mindig elismerés. De még nagyon távolinak tűnik nekem.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!