Leclerc számára „érdekes kihívás” az új Ferrari fejlesztése - F1VILÁG.HU

Leclerc számára „érdekes kihívás” az új Ferrari fejlesztése

HIRDETÉS
Harmadik szezonjának vág neki 2020-ban a Forma-1-ben Charles Leclerc – a monacói versenyzőre izgalmas időszak vár, hiszen először van alkalma arra, hogy kivegye a részét a Ferrari autójának fejlesztéséből.
Charles Leclerc Ferrari

Leclerc 2019-ben csatlakozott a patinás olasz istállóhoz, és első évében pazar teljesítményt nyújtott: két versenyt is nyert, és végül az egyéni pontverseny 4. helyén zárt, megelőzve négyszeres világbajnok csapattársát, Sebastian Vettelt.

„Ez az első alkalom formaautós pályafutásomban, hogy egyik évről a másikra ugyanannál a csapatnál maradok” – mondta a 22 esztendős versenyző.

„Ez pedig egy érdekes kihívás is az autó fejlesztését tekintve. Összességében sokat fejlődtünk 2019-ben, és ez szerintem a legfontosabb. Most pedig izgatottan várom, hogy megtartsuk ezt a lendületet a következő idényre.”

Az elmúlt idényre visszatekintve Leclerc azt mondja, elégedett azzal a fejlődéssel, amit a Ferrari produkált az idény során, ugyanakkor „furcsának” nevezte azt, ahogy csapatának teljesítménye alkalmanként visszaesett bizonyos pályákon.

[su_spoiler title=”Nyerd meg Leclerc 2019-es autójának kicsinyített modelljét!” style=”fancy” icon=”arrow”]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?JÁTÉK❗️Ahogy ígértük, hoztunk Nektek egy kis meglepetést? Most megnyerheted kedvenc F1-es versenyződ 2019-es autójának kicsinyített modelljét a @pitlanemodelshop felajánlásából! ? ? Ehhez nem kell mást tenned, mint: ?Kövesd az @f1vilag Instagram oldalát ÉS ?a poszt alatt jelöld meg azt a személyt, aki szerinted a legnagyobb autósport-rajongó (persze csak utánad ?)! A játék december 18. 12:00-ig tart, sorsolás: december 18. 19:00. Figyelem, mindenkinek maximum két nyerési esélye van, tehát max. 2 kommentben jelölj, több komment nem jelent nagyobb sanszot! ? Az elérhető modelleket megnézheted a @pitlanemodelshop oldalán. (Ajánljuk az ő Insta-oldalukat is ?) #f1 #f1modell #f1autó #forma1 #formula1 #F1VILÁG #nyeremenyjatek

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

[/su_spoiler]

„Egy kicsit furcsa idény volt. Kétségkívül nem abban a helyzetben kezdtük az évet, amire számítottunk a téli tesztek után. A téli tesztek nagyon pozitívan alakultak, és aztán az első versenyen sokat küszködtünk.”

„De után remek fejlődést értünk el. Austin egy kicsit szintén furcsa volt. Még mindig nem igazán értjük, miért maradtunk le annyira a tempóban.”

„Összességében viszont pozitív idény volt – eltekintve az első versenytől, ami nagyon negatívra sikeredett.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!