Leclerc: Szinte tökéletes verseny volt! - F1VILÁG.HU

Leclerc: Szinte tökéletes verseny volt!

HIRDETÉS
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Újabb pontokat szerzett a Forma-1-ben az Alfa Romeo Sauber ifjú versenyzője, Charles Leclerc. A monacói azt mondja, szinte tökéletes versenye volt Szingapúrban.

Pedig a hétvége nem indult simán számára, az első szabadedzés utolsó perceiben az autóját is összetörte, ennek ellenére sikerült meglehetősen jól szerepelnie az időmérőn, a versenyen pedig újra a top 10-ben zárt, 9. lett.

A jövőre már a Ferrari színeiben versenyző Leclerc azt mondja, nincs oka panaszra, autója ugyanis tökéletesen működött az éjszakai futamon.

„Micsoda verseny – nagyon közel volt a tökéleteshez!” – mondta elégedetten az ifjú versenyző. „Erős köridőket futottunk, az autó egyensúlya a rajttól a leintésig remek volt.”

„Remek felzárkózást produkáltunk a hétvége során azok után, hogy a pénteki tempónk nem volt az igazi. A stratégiának hála sikerült felküzdenünk magunkat a középmezőny elejébe, és újra pontszerző helyen zártunk. Jó érzés elérni ezt az elmúlt pár hétvége után, örülök, hogy megmutattuk, mire vagyunk képesek. Várom már a következőt!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!