Leclerc: Szomorú vagyok, hogy vége - F1VILÁG.HU

Leclerc: Szomorú vagyok, hogy vége

HIRDETÉS
Charles Leclerc nem örül, hogy a szezon utolsó F1-es versenyét teljesíti a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon – a Ferrari versenyzője megígérte, mindent bele fog adni, hiszen nincs veszítenivalója.
Charles Leclerc Ferrari

Leclerc jelenleg 249 ponttal a bajnokság 4. helyén áll, előtte Max Verstappen, a Red Bull pilótája 11 pontos előnnyel a 3., míg az 5. hely Sebastian Vettelé 19 pontos lemaradással. 

A monacói pilóta elmondta, ha kell, kockáztatni fog Abu Dhabiban – a versenyt egyébként izgatottan várja, a változó körülmények ugyanis nagy kihívás elé állítják a pilótákat és a csapatokat. 

„Ezen a nagydíjon mindenki a maximumot fogja nyújtani, mert a legtöbbünknek semmi veszítenivalója nincsen” – nyilatkozta Leclerc. 

„A verseny nappali fénynél kezdődik, és este ér véget, emiatt ez egy nagyon speciális futam. A gumik szempontjából is különleges, figyelnünk kell arra, hogy pontosan határoljuk be, hogy hogyan viselkednek majd.”

A monacói hozzátette, sajnálja, hogy véget ért a szezon, és biztos benne, hogy a télen nagyon fog hiányozni neki a versenyzés… 

„Abu Dhabiban mindig érdekesek a versenyek, és már előre örülök neki” – mondta. „A paddock legtöbb törzsvendége már várja a szabadságot, de én tényleg szomorú vagyok, hogy a következő hónapokban nem fogom érezni az adrenalinlöketet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!