Leclerc: Többet nem fogunk ütközni Vettellel - F1VILÁG.HU

Leclerc: Többet nem fogunk ütközni Vettellel

HIRDETÉS
A Ferrari fiatal versenyzője, Charles Leclerc biztos benne, ő és csapattársa, Sebastian Vettel is tanultak a tavalyi Brazil Nagydíjon történtekből, és még egyszer nem fognak összeütközni egymással.
Charles Leclerc, Ferrari Sebastian Vettel

A monacói pilóta tavaly lett Vettel csapattársa a Ferrarinál, remek teljesítményével pedig számos alkalommal tört borsot a német orra alá.

A két pilóta házon belüli csatája többször is feszültségeket szült, ez Interlagosban csúcsosodott ki, amikor Vettel és Leclerc a csata hevében összeütköztek egymással.

Leclerc az Autosport International 2020 című rendezvényen hétvégén azt mondta, meggyőződése, hogy mindketten tanultak a történtekből.

„Győzni akarunk, és nagyon versenyképesek vagyunk, a pályán pedig néha lehetnek súrlódások” – fogalmazott a 22 esztendős versenyző.

„De elég érettek vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, ami a pályán történik, az ott is marad, és a pályán kívül más emberek vagyunk. Úgy gondolom, a legfontosabb dolog az, hogy jól tudunk együtt dolgozni, főleg a pályán kívül, hogy javítsunk az autón, amennyire csak lehet, és ne lépjük át a határokat a pályán, ahogy történt az Brazíliában.”

„Azt hiszem, mindkettőnk számára jó lecke volt, és nem fog újra megtörténni.”

„Voltak helyzetek, amikor nem igazán értettük meg egymást. De azt gondolom, soha nem túl jó egy incidens után azonnal beszélni a dolgokról. Szóval hagytunk időt magunknak, és Oroszország után, Japánban újra leültünk és megértettük egymást, és mindketten fejlődtünk ennek a tapasztalatnak köszönhetően.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Többet nem fogunk ütközni Vettellel
Verstappené a pole, Alonso a 3. helyről rajtol Kínában!
Alonso a vétkes, megbüntették a versenybírók
Hamilton: Norrisnak be kellett volna sorakoznia mögém
Sainz Alonsót kritizálja, Leclerc-től elnézést kér
Leclerc szerint Sainz átlépte a határt a sprintfutamon

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!