Leclerc Verstappenről: Nem tudom, minek szólal meg

SPIELBERG,AUSTRIA,30.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring. Image shows Charles Leclerc (MON/ Ferrari) and Max Verstappen (NED/ Red Bull Racing). Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője kritikával illette Max Verstappent, miután a holland az Amerikai Nagydíjat követően határozottan csalással vádolta az istállót.

Többen, köztük Lewis Hamilton is megemlítette az Amerikai Nagydíj hétvégéje során, hogy érdekes látni a Ferrari teljesítményét azok után, hogy az FIA új technikai direktívát adott ki az üzemanyag-átfolyásra vonatkozó szabályokkal kapcsolatban. 

A Red Bull szerint ugyanis ebben rejlett a Ferrari fölénye a többiekkel szemben az egyenesekben – hivatalos kérelmet intéztek az FIA-hoz, hogy tisztázzák a szabályok helyes alkalmazását. 

Ez meg is történt, és sokan a Ferrari hétvégi gyenge teljesítményét ennek tudják be – Verstappen pedig úgy nyilatkozott, „így jársz, ha abba kell hagynod a csalást”

Leclerc szerint „vicc”, hogy Verstappen ilyesmiket nyilatkozik, és jobban tenné, ha nem beszélne olyan dolgokról, amire egyáltalán nincs rálátása. 

„Ez vicc, hogy teljesen őszinte legyek” – mondta Leclerc az austini versenyt követően, miután szembesítették Verstappen nyilatkozatával. „Fogalma nincs róla. Nincs a csapatban.”

„Mi pontosan tudjuk, hogy mit csinálunk, nem tudom, minek szólal meg. Semmit nem tud rólunk” – folytatta. 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!