Verstappen vs. Ocon

Lehullt a lepel: Ilyen lesz a Haas 2019-es autója

Fotó: Haas F1 Team
Csütörtökön egy internetes prezentáció keretében mutatta be versenyautóinak 2019-es kinézetét a Haas F1-es csapata.

Csütörtökön egy internetes prezentáció keretében mutatta be versenyautóinak 2019-es kinézetét a Haas F1-es csapata.

Az amerikai istálló negyedik szezonjára készül a Forma-1-ben: 2016-ban mutatkoztak be a sorozatban, első két évükben az összetettbeli nyolcadik, tavaly az ötödik helyen zárták a bajnokságot.

A Haas 2019-ben is változatlan felállással, a Romain Grosjean – Kevin Magnussen kettőssel vesz részt az F1-es küzdelmekben.

A Londonban megtartott bemutatón egyébként egy 2018-as autó segítségével mutatták be az új fényezést, a Haas médiaoldalára azonban ezzel egyidőben már felkerültek az első számítógépes fotók a VF-19-es kódjelű modellről, melyen már az új szabályok miatt módosult első szárnyak is megjelentek.

Az autót mindazonáltal teljes valójában csak a február 18-án kezdődő barcelonai teszten láthatja a nagyérdemű.

„Az év ezen időszaka az, amikor az ember reménykedik abban, hogy jól sikerült a tervezés, és kezdettől fogva versenyképes lesz” – mondta Gene Haas tulajdonos.

„Remélhetőleg a 2019-es új szabályok javítani fognak a versenyzés milyenségén, és több versenyen lesz nekünk is valódi lehetőségünk.”

Günther Steiner csapatfőnök hozzátette: „Fontos, hogy csapatként folytassuk a fejlődést, ebben a tekintetben az idei szezon sem lesz más.”

„2018-ban eddigi legjobb idényünket futottuk, ugyanakkor láthattuk, hogy vannak még területek, melyeken fejlődnünk kell.”

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Megérkezett az új Ferrari, cél a bajnoki cím!

Ünnepélyes prezentáción mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari csapata. Az olasz istálló új versenygépével idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc száll majd harcba – reményeik szerint a világbajnoki címért.

Élő közvetítés a Ferrari autóbemutatójáról

Péntek délelőtt mutatja be 2019-es betontorpedóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az olasz istálló prezentációja 10:45 körül kezdődik, az F1VILÁG.HU-n pedig élőben közvetítjük!

Friss hírek